2024-04-06 11:05:00
Φωτογραφία για Κατερίνα Ζαρίφη: «Είναι μια σεζόν που δεν έχει λογική! Να φύγει!»
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star για τις φήμες που θέλουν την αντικατάσταση της εκπομπής της με την εκπομπή της Άννας Δρούζα ενώ σχολίασε και την πρόωρη διακοπή της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

«Δεν θα γίνει αλλαγή, εκεί στο δύο θα μείνω εγώ. Το περιμένουμε, μακάρι σιγά σιγά να έρχεται κόσμος στο πρόγραμμα. Ζούμε μια τρελή σεζόν, είναι στενάχωρα πράγματα. Δηλαδή σήμερα λέγαμε για το Mega Καλημέρα, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί είναι μια παρέα που αγαπώ. Γενικά είναι μια σεζόν που δεν έχει λογική!

Μου είχε συμβεί και εμένα κάτι παρόμοιο στον Πρωινό Καφέ. Είχαμε ολοκληρώσει με μέσο όρο 20%. Αυτή τη σεζόν αφού βλέπουμε ότι στα κανάλια όλα γίνεται ένας χαμός, άστο να φύγει αυτή η σεζόν, να τελειώσει… Μια τόσο καλή παρουσιάστρια και τόσο άξιους συνεργάτες δεν το αφήνεις να πάει χαμένο», σχολίασε αρχικά.

«Ξέρω ότι Άννα Δρούζα θα έρθει όντως. Δεν έχω ιδέα για ώρα κλπ. Ήξερα ότι είναι ένα πρόσωπο που έχει κάνει συζητήσεις. Ξέρω και για το καινούργιο ριάλιτι TV Queen, αλλά δεν ξέρω την παρουσιάστρια. Είχα ακούσει άλλο όνομα από την Ιωάννα Μαλέσκου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Η σεζόν ξεκινάει από Απρίλιο όπως βλέπετε. Δεύτερη κορδέλα! Το ριάλιτι με τους τράπερ, εγώ εκεί κριτική επιτροπή. Δεν μου έγινε πρόταση αλλά τα ξέρω τα τραπ. Εγώ είπα να βγει η σεζόν φέτος… Δεν έχω μιλήσει για του χρόνου. Το συμβόλαιό μου είναι έναν χρόνο σκέτο. Έχουμε όμως καλή σχέση με την εταιρεία παραγωγής. Είπαμε, να βγει η σεζόν!», συμπλήρωσε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ