2018-01-19 13:47:31
Φωτογραφία για Μαθήματα Media Management με έκπτωση από το SCG στο κοινό του Armyvoice
Σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα για το σεμινάριο "Σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης & οικονομική διπλωματία" κάνει  το SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

Πρόκειται για δίμηνο πολυδύναμο πρόγραμμα στα Media Relations & την Οικονομική Διπλωματία στην Ψηφιακή εποχή, που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα: Στρατηγική Διαχείριση Μέσων Ενημέρωσης, Social Media Management, Οικονομική Διπλωματία, Ε-Governance, E-Diplomacy, καθώς και πρακτική από επαγγελματίες του χώρου.

Διδάσκουν:

Social Media Management-Ψηφιακή Διαχείριση Μέσων Ενημέρωσης Ιωάννα Ηλιάδη

Ε-Governance-E-Diplomacy-Οικονομική Διπλωματία: Δρ. Δέσποινα Πρίνια

Διδακτικές ώρες & Πρακτική: 45

Η έκπτωση παρέχεται στο συγκεκριμένο σεμινάριο, στο οποίο διδάσκει η δημοσιογράφος του Armyvoice.gr Ιωάννα Ηλιάδη


Δείτε το προφίλ της στο Linkedin

Δείτε τις ακαδημαϊκές της δημοσιεύσεις στο Academia.edu

Εγγραφές-Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 30 Ιανουαρίου, στα τηλέφωνα του SCG, που θα βρείτε ΕΔΩ Το κοινό του Armyvoice.gr θα πρέπει να μιλήσει με την κ. Εύα Παπακώστα, η οποία και θα φροντίσει για την σχετική έκπτωση (10%).

Ποιο είναι το SCG

Το SCG – Επιστημονικό Κολέγιο Ελλάδος προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

Οι φοιτητές που εγγράφονται στο SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος εγγράφονται ταυτόχρονα και στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, από όπου λαμβάνουν φοιτητική κάρτα, βεβαίωση φοίτησης και πιστωτικές μονάδες (credits).

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, στους φοιτητές απονέμεται το πτυχίο ή ο μεταπτυχιακός τίτλος απευθείας από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων έχουν τη δυνατότητα επαγγελματικής ισοδυναμίας του πτυχίου ή του μεταπτυχιακού τους από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ