2018-01-21 06:02:27
Φωτογραφία για Λάρισα – ΑΕΚ 0-0
Η ΑΕΚ πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των «βυσσινί» κι έτσι ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό, όμως οι πρωταθλητές υποδέχονται την Ξάνθη (21/1).

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, είχε την κατοχή της μπάλας σε πολύ μεγάλο ποσοστό, όμως έδειξε αδυναμία στο δημιουργικό τομέα.

 Στην καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ο Μπακασέτας πρωταγωνίστησε, όταν με σουτ, δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ άφησε χώρους και προσπάθησε να γίνει απειλητική στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με Ναζλίδη και Κρίζμαν στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με το ματς όμως γρήγορα να βυθίζεται στη μετριότητα. Σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση, πάθος ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά όμως έλειπαν οι ευκαιρίες.


Ο Χιμένεθ προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις και στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περιμένοντας να τους παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην μαζική αμυντική γραμμή της ΑΕΛ. Η φάση που περίμεναν δεν ήρθε ποτέ κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Λάρισα – ΑΕΚ 0-0 (Novaspors 2)

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Λαγός, Γκόλιας, Φατιόν, Ρέντζας, Μασουρας, Χούμπτσεβ, Μπόζοβιτς - Αραούχο, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (54' Μασούρας), Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (85' Χούμπτσεβ), Ναζλίδης (90'+3' Περόνε).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μοράν, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (68' Μασούντ), Μπακασέτας (90' Γιακουμάκης), Λιβάγια (76' Κλωναρίδης), Αραούχο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ