2018-01-21 12:37:13
Φωτογραφία για Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα
Αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις και σε πιο πεδινές περιοχές στα Βόρεια της χώρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Χαλάει ο καιρός από σήμερα το

απόγευμα όπως προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα τις επόμενες ώρες περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις και σε πιο πεδινές περιοχές στα Βόρεια της χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα Κυριακή, πιθανόν το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος, η κεντρική Μακεδονία, η κεντρική Στερεά, η Μαγνησία και οι Σποράδες μέχρι το βράδυ.

Η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου μέχρι την νύχτα.

Από το βράδυ θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια τώρα αναμένεται να πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά και τη νύχτα σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας σε υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα.

Αύριο Δευτέρα

Από την κακοκαιρία αύριο Δευτέρα πιθανόν να επηρεαστούν, νωρίς το πρωί η Θράκη, μέχρι το μεσημέρι - απόγευμα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και οι Κυκλάδες και το βράδυ τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ