2018-01-21 20:27:53
Φωτογραφία για Μία απίστευτη ιστορία: Η πεθαμένη γιαγιά τούς έστελνε μηνύματα στο κινητό... [photos]
Σοκ έπαθαν τα μέλη μιας οικογένειας από τη Βρετανία όταν έλαβαν μήνυμα στο κινητό από την... πεθαμένη γιαγιά τους Η 59χρονη Λέσλι Εμερσον απεβίωσε από καρκίνο του εντέρου το 2011 και οι συγγενείς της την έθαψαν με το κινητό της, στο οποίο έστελναν τακτικά μηνύματα αγάπης, σε μια προσπάθειά τους να διαχειριστούν την απώλεια. Μέχρι που μία μέρα η γιαγιά τούς... απάντησε.

Η 22χρονη εγγονή της Εμερσον, Σέρι, έστειλε μήνυμα στο κινητό της γιαγιάς της λέγοντάς της πόσο της λείπει και σοκαρισμένη έλαβε την εξής απάντηση: «Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά».

Τρομοκρατημένη η κοπέλα, έστειλε μήνυμα πάλι στο ίδιο νούμερο ρωτώντας ποιος είναι, για να λάβει νέο μήνυμα που έγραφε «μία ενοχλητική χορτοφάγος».

Η νεαρή επικοινώνησε αμέσως με την οικογένειά της και ο γιος της εκλιπούσας, Τζον Εμερσον, πήρε την απόφαση να τηλεφωνήσει στο νούμερο που ήξερε ότι ήταν της μητέρας του.

Τελικά, η «παρεξήγηση» λύθηκε, αφού τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Εμερσον η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είχε δώσει το νούμερό της σε κάποιον άλλο χρήστη, με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το απίστευτο μπέρδεμα.

Ο νέος χρήστης του κινητού ενημερώθηκε τι συμβαίνει και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια για την αναστάτωση που προκάλεσε άθελά του.

Η γιαγιά

Τα εγγόνια της

Το επίμαχο μήνυμα
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ