2018-01-21 21:03:36
Φωτογραφία για Πώς να προστατεύσετε το παιδί σας από επίθεση σκύλου
Ο επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων Shmulik B. δείχνει πώς μπορεί κάποιος να εμποδίσει έναν σκύλο σε περίπτωση επίθεσης. Η τεχνική βασίζεται στην άσκηση πίεσης στην τραχεία του, προκειμένου να ανοίξει το στόμα του και να απελευθερώσει το δάγκωμά του. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζετε την έλευση αέρα κι εκείνος, επειδή πρέπει να αναπνεύσει, ανοίγει το στόμα του.

Σε περίπτωση επίθεσης, λοιπόν, πρέπει να πιάσετε με τα δυο σας χέρια τον σκύλο από το κολάρο και να τον βάλετε ανάμεσα στα πόδια σας. Τότε μπορείτε να σηκώσετε το σκύλο από το κολάρο, προκειμένου να ανοίξει το στόμα του. Τον σηκώνετε όσο μπορείτε μαλακά, μέχρι να αφήσει το θύμα.

Σε περίπτωση που δεν φοράει κολάρο, φτιάξτε ένα πρόχειρο από μια ζώνη ή κάποιο σκοινί. Περάστε το από τον λαιμό του και ακολουθήστε την ίδια τεχνική. Πρέπει να περιμένετε μέχρι ο σκύλος να απελευθερώσει εντελώς το θύμα, πριν τον αφήσετε.

Εάν ο σκύλος δεν ανταποκριθεί σε αυτή την τεχνική, πιέστε με το ένα σας χέρι την τραχεία του, ενώ κρατάτε το κολάρο με το άλλο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ