2018-01-22 17:40:17
Φωτογραφία για Χρύσα Κλούβα: Διαψεύδει ότι της επιτέθηκαν Καλυβάτσης-Παυλίδου
Αίσθηση προκάλεσε μία πληροφο

ρία που μεταδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από την εκπομπή Αποκαλυπτικά, σύμφωνα με την οποία οι Σωτήρης Καλυβάτσης και Σοφία Παυλίδου είχαν επιτεθεί στο παρελθόν στην συνάδελφό τους Χρύσα Κλούβα!

«Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μένιος Φουρθιώτης, κάνοντας την Βάσια Παναγοπούλου, που ήταν εκείνη τη στιγμή σε τηλεφωνική επικοινωνία με τηνεκπομπή, να σαστίσει.

Ωστόσο, η ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η Χρύσα, τόνισε, σε επικοινωνία που είχαν μαζί της, πως δεν υπήρξε κανένα περιστατικό στην περσινή παράσταση στην οποία συνεργάστηκε με τον Σωτήρη και την Σοφία (σ.σ. το Bam Bam, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Χυτήριο), εκφράζοντας, παράλληλα, την απορία της για τις εν λόγω φήμες, που προέκυψαν χωρίς η ίδια να έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ