2018-01-22 23:24:40
Φωτογραφία για Survivor 2 - Αρχισαν τα όργανα! Οι πρώτες γκρίνιες στους Μαχητές - Απομονώθηκε η...
Ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις στο Survivor 2 και στην ομάδα των Μαχητών με την πρωταθλήτρια kick boxing Αγγελίκη Κοκαλίτσα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη στάση των συμπαικτών της στο πρώτο αγώνισμα.

Η παίκτρια έδειξε να έχει απομονωθεί από την ομάδα και μπροστά στην κάμερα είπε.

«Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μπω κι εγώ στην ομάδα, γιατί νιώθω λίγο εκτός. Θέλω να με μάθουν, γιατί γενικά κρίνουν πρώτα από την εμφάνιση και μετά από το χαρακτήρα του άλλου και την προσωπικότητα του άλλου κι αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία, για αυτό και ήθελα να αγωνιστώ και δεύτερη φορά, αφού το δοκίμασα την πρώτη φορά και είδα ότι ήταν λάθος μου που δεν ξεκίνησα γρήγορα. Ήθελα να δω τις ανάσες μου. Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία.

Για το καλό της ομάδας επέλεξαν να παίξουν οι κοπέλες που είτε κέρδισαν, είτε αποφάσισαν πλειοψηφικά. Πιστεύω σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα φτιάξουν οι σχέσεις μας και θα νιώσω κι εγώ καλύτερα ψυχολογικά και ότι είμαι μέσα στην ομάδα. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα».


Οι υπόλοιποι Μαχητές όταν συνειδητοποίησαν πως ήταν μόνη της στην καλύβα, την φώναξαν να κάτσουν μαζί. Εκείνη, ωστόσο, δεν τους είπε τι την απασχολεί και αρκέστηκε να πει πως θα τα συζητήσουν εν καιρώ, αφήνοντας αιχμές όπως «όταν η ομάδα είναι μαζί μου, φτιάχνεται η ψυχολογία μου».

Η Βιργινία Δικαιούλια αντιδρώντας στην συμπεριφορά της παίκτριας ανέφερε στη συνέχεια: «Γενικά η Αγγελική νομίζω ότι την ήττα της την πήρε πολύ προσωπικά και το κρατάει μέσα της και αυτό δεν βοηθά ούτε εκείνη, ούτε την ομάδα. Είμαι της άποψης ότι όταν έχω κάτι πάω και το συζητάω ώστε να λυθεί. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Δεν μπορείς να ορίσεις σε κάποιον πως θα συμπεριφερθεί, ο καθένας έχει το χαρακτήρα του».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ