2018-01-23 09:50:42
Φωτογραφία για Επιμένει στο σενάριο δολοφονίας η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη – Έφτιαξαν σελίδα στο facebook
Το άφαντο κινητό της και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών «κρύβουν» τη λύση του μυστηρίου 

Αργά και βασανιστικά περνούν οι μέρες για τα παιδιά και τον αδελφό της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη, αφού εδώ και δεκαπέντε ημέρες, από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή σε απόμερο σημείο της λίμνης Τριχωνίδα, δεκάδες ερωτήματα τους στοιχειώνουν, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της.

Σύμφωνα με το έγγραφο της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της 44χρονης γυναίκας,ο θάνατός της περιγράφεται ως απροσδιόριστος, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων, δηλαδή των τοξικολογικών και ιστολογικών, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Εν αναμονή αυτών των πολύ σημαντικών εξετάσεων, που αναμένονται από μέρα σε μέρα, η οικογένεια προχώρησε και στην δημιουργία ιστοσελίδας στο facebook με τίτλο «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Εκεί συγγενείς, φίλοι αλλά και απλοί άνθρωποι που είναι μέλη, ανεβάζουν ό,τι είναι σχετικό για το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης γυναίκας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.


Την ίδια στιγμή τα παιδιά, ο αδελφός αλλά και άλλοι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα αυτοκτόνησε. Αυτές οι πληροφορίες, όπως επισημαίνουν οι συγγενείς της αδικοχαμένης Ειρήνης, βγήκαν στην δημοσιότητα με σκοπό, όπως πάντα υποστηρίζουν, να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, την Ρηνούλα την στήσανε. Είναι έγκλημα» θα πει ο ξάδελφος της 44χρονης κ. Λαγούδης και προσθέτει: «Ακόμη δεν μπορούμε  να χωνέψουμε ότι η Ειρήνη δεν είναι πια μαζί μας. Σαν οικογέενια περιμένουμε τη δικαίωση και από την ελληνική αστυνομία να ρίξει άπλετο φως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι περιπλανιόταν τόσες ώρες στη Μακρυνεία στο Πετροχώρι, στο Λούρο, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν. Για εμάς το κινητό είναι το μεγαλύτερο σημαντικό στοιχείο και μάλιστα ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει, δεν σκέφτεται να το πετάξει», καταλήγει ο κ. Λαγούδης.

Πράγματι για τα παιδιά και τον αδελφό της Ειρήνης Λαγούδη, το άφαντο κινητό, καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είναι τα δυο πολύ σημαντικά στοιχεία που περιμένουν με αγωνία.

 protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ