2018-01-24 09:21:13
Φωτογραφία για Προειδοποιήσεις από τους στρατηγούς, ότι η Βρετανία χάνει τη στρατιωτική ισχύ
Η Βρετανία θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει τη Ρωσία στον πεδίο της μάχης δήλωσε ο αρχηγός του βρετανικού στρατού. Μιλώντας σε εκδήλωση, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατηγός Νικ Κάρτερ ανέφερε πως η Ρωσία δημιουργεί μια επιθετική ισχύ που δεν θα μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί, όπως έδειξε η χρησιμοποίηση πυραύλων κρουζ στην Συρία.

«Τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε σε αυτή την απειλή. Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω», είπε. «Η ικανότητά μας για προληπτικό χτύπημα ή απάντηση σε τέτοιες απειλές θα εξαλειφθεί αν δεν μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τους αντιπάλους μας», είπε.

«Ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων, ταχύτερη ανάπτυξη και σύγχρονες ικανότητες είναι βασικής σημασίας για μια ρεαλιστική αποτροπή», είπε. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει περισσότερους πόρους για την συνεισφορά της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Ο απόστρατος αξιωματικός και νυν βουλευτής των Συντηρητικών Τζον Μέρσερ εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με πληροφορίες που θέλουν περικοπές 14.000 θέσεων από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, τoν παροπλισμό εννέα πολεμικών πλοίων και την απόσυρση από την υπηρεσία 100 ελικοπτέρων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστρέφει Το Νησί στο MEGA!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστρέφει "Το Νησί" στο MEGA!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ