2024-02-14 14:41:10
Φωτογραφία για Βρετανία: Οι απεργίες των τρένων θα συνεχιστούν για έξι ακόμη μήνες
Οι μηχανοδηγοί σε πέντε σιδηροδρομικούς φορείς ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της απεργίας για έξι μήνες στη μακροχρόνια διαμάχη για τους μισθούς και τους όρους, ανακοίνωσε ο Aslef.

.telegraph.co.uk

Οι εργαζόμενοι στις Chiltern Railways, c2c, East Midlands Railway, Northern Trains και TransPennine Trains ψήφισαν υπέρ της διεξαγωγής περισσότερων απεργιών.

Τα συνδικάτα που εμπλέκονται σε διαφορές πρέπει να επαναψηφίζουν τα μέλη τους κάθε έξι μήνες για να συνεχίσουν τη εργατική δράση.

Το Aslef έχει τώρα ενεργές εντολές για βιομηχανική δράση μέχρι τον Αύγουστο και στις 16 εταιρείες εκμετάλλευσης τρένων με τις οποίες βρίσκεται σε διαμάχη.

Σημαίνει ότι οι μετακινούμενοι αντιμετωπίζουν επίσης απεργία στη Δυτική Ακτή του Avanti. Διά μέσου των αγρών; Greater Anglia; GTR Great Northern Thameslink; Great Western Railway? Island Line; LNER; Νοτιοανατολικός; Southern/Gatwick Express; Κεντρική γραμμή South Western Railway. Προγράμματα οδήγησης αποθήκης SWR. και τα τρένα West Midlands.


Το συνδικάτο πραγματοποιεί απεργίες από τον Ιούλιο του 2022 και απέρριψε την αύξηση των μισθών κατά 4% τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Ο γενικός γραμματέας του Aslef, Mick Whelan, δήλωσε: «Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν – για άλλη μια φορά – μια ξεκάθαρη απόρριψη από τους μηχανοδηγούς της γελοίας προσφοράς που μας έγινε τον Απρίλιο του περασμένου έτους από την Rail Delivery Group εκ μέρους των εταιρειών εκμετάλλευσης τρένων με τις οποίες διαφωνούμε .»

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ