2018-01-24 19:44:39
Φωτογραφία για ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Δημοπρατήθηκε η συντήρηση του δρόμου ΤΡΥΦΟΣ -ΛΟΥΤΡΑΚΙ!! -Ευχαριστίες προς Αντιπεριφερειάρχη κα Χριστίνα Σταρακά
Του ΝΩΝΤΑ ΝΙΚΑΚΗ

        τ. Λυκειάρχης 

 Δημοπρατήθηκε στις 7.1.2018 η βελτίωση του δρόμου Τρύφος -Λουτράκι, στα πλαίσια του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥ»

και αναμένεται να αντιμετωπιστούν σοβαρά και χρόνια προβλήματα, για το πολλά χρόνια εγκαταλειμμένο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της περιοχής μας.

       Ο δρόμος Τρύφος-Λουτράκι έχει το κακό του χάλι απο τις πολλές λακκούβες και φθορές και σύμφωνα με τη διακήρυξη, οι εργασίες αφορούν συντήρηση (αποκατάσταση οδοστρώματος) τόσο στα πρώτα 150μ. όσο και στα τελευταία 150μ. καθώς επίσης θα τοποθετηθούν σιδηρά κιγκλιδώματα με σήμανση με πινακίδες στο Γεφύρι που υπάρχει στο 4ο χιλ. της οδού Τρύφου Λουτράκι.

EΥXAΡΙΣΤΙΕΣ ΝΩΝΤΑ ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΣΤΑΡΑΚΑ

          Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αντιπεριφερειάρχη κα Χριστίνα Σταρακά για την πολύτιμη συμβολή της, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας που ενήργησαν μετά απο αίτημα μας και κατάφεραν σε διάστημα ολίγων ημερών και συμπεριέλαβαν το έργο επισκευής – συντήρησης του δρόμου Τρύφος-Λουτράκι, στην δημοπρασία που έγινε στις 7 Ιανουαρίου 2018 στα πλαίσια του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥ».

       Το έργο της συντήρησης του δρόμου αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας αφού λόγω της πολύχρονης χρήσης, της φθοράς αλλά και των έντονων καιρικών φαινομένων χρειαζόνταν άμεση συντήρηση και βελτίωση.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ