2018-01-25 21:00:03
Φωτογραφία για Απορίες για το «λουκέτο» στα Κέντρα Εκπαίδευσης
ΔΙΑΒΑΣΑ με προσοχή την αποκλειστικότητα της «δημο­κρατίας» περί καταργήσεως των Κέντρων Εκπαιδεύσεως στον Στρατό. Κατ’ αρχάς, τίποτε δεν απορρίπτεται «από χέρι». Εάν το θέμα άρχισε έπειτα από εισήγη­ση του ΓΕΣ (και όχι έξωθεν πα­ρέμβαση π.χ. για υφαρπαγή των στρατοπέδων...), τότε είναι βέβαιο ότι έχει προηγηθεί μελέτη. Το ότι οι νεοσύλλεκτοι θα ευρίσκονται στις μονάδες εκστρατείας για 30 ή 40 μέρες περισσότερο δεν ξέρω αν είναι καλό, αφού είναι αμφίβολη η μαχητική ικανότητά τους.

Να ρωτήσω, όμως, γιατί δεν καταργείται το ΚΕΤΘ στον Αυ­λώνα; Όχι, βεβαίως, επειδή ο κ. Α/ΓΕΣ ανήκει στα Τεθωρακισμένα.

Μήπως επειδή είναι απόμερο; Όσον αφορά τις τοπικές κοινωνίες, που θα πληγούν οικονομικά, νομίζω ότι θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα απασχολεί τους αρμοδίους. Η διάταξη γίνεται με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες και όχι σύμφωνα με τον τζίρο των τοπικών επιχειρηματιών.


Χρήστος Μπολώσης

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/01/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Λουκέτο» (άμεσα) στα κέντρα εκπαίδευσης! Στις μονάδες θα κατατάσσονται οι οπλίτες Σ.Ξ. (ΠΙΝΑΚΑΣ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ