2018-01-26 13:30:09
Φωτογραφία για Στη φυλακή επαγγελματίας απατεώνισσα με πέντε καταδίκε
Τρία χρόνια αναζητούσε η Αστυνομία την 48χρονη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ορκωτή λογίστρια και έπαιρνε χρήματα από επιχειρηματίες Τρία χρόνια αναζητούσε η Αστυνομία μια 48χρονη που είχε καταδικαστεί αμετάκλητα πέντε φορές ερήμην επειδή εξαπατούσε κατ'

επάγγελμα τουλάχιστον 40 επιχειρηματίες στο Βόλο, στους οποίους εμφανιζόταν ως ορκωτή λογίστρια και έπαιρνε χρήματα είτε για να ρυθμίζει οφειλές προς το Δημόσιο και δάνεια σε τράπεζες ή για να τους εντάσσει σε προγράμματα του ΕΣΠΑ, ακόμη και για να εκδώσει προσωρινές συντάξεις, χωρίς να κάνει τίποτε από αυτά.

Η απατεώνισσα, που είχε στην πλάτη δικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 15 χρόνων και τεσσάρων μηνών,οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών μετά τη σύλληψή της από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Αθήνα. Κάποιες ποινές που της είχαν επιβληθεί ήταν εξαγοράσιμες και για άλλες αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, αλλά οι εφέσεις της απορρίφθηκαν, ενώ έγινε και άρση της αναστολής για τρεις από αυτές από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, με αποτέλεσμα να εγκλειστεί στην φυλακή.


Μόνο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, η 48χρονη είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση. Ακόμη, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απάτη σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως.

Στη συνέχεια, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απάτη ιδιαίτερης μεγάλης αξίας σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών μετατρέψιμη προς 20 ευρώ ημερησίως, από το ίδιο δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απάτη, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για την ίδια κατηγορία και από το ίδιο δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ