2018-01-26 21:06:18
Φωτογραφία για Καθιστικό: Να τι πρέπει να κάνετε για να μην ακουμπάνε οι καναπέδες στον τοίχο;
Στα περισσότερα σπίτια είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δείτε καναπέδες να ακουμπάνε στον τοίχο και αυτό γιατί στα μάτια του καθένα η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται κάτι άσχημο σε αυτό. Και όμως οι διακοσμητές εσωτερικού χώρου λένε πως πρόκειται για λάθος!

Και ας υπάρχει κενό από πίσω, φέρτε τους καναπέδες πιο κοντά.

Προφανώς αν ο χώρος του καθιστικού σας είναι πολύ μικρός δεν μπορείτε να έχετε και πολλές επιλογές , παρά μόνο να τοποθετήσετε τον καναπέ σας στον τοίχο. Αν όμως ο χώρος είναι μεγαλύτερο; Δοκιμάστε να φέρετε τον καναπέ σας πιο κοντά στο τραπεζάκι και όχι το τραπεζάκι κοντά στον καναπέ. Θα διαπιστώσετε πως μειώνοντας αυτήν τη απόσταση η ατμόσφαιρα γίνεται αμέσως πιο ζεστή.

Το λάθος για το οποίο μιλάνε οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων δεν αφορά τόσο τον τοίχο και την απόστασή του από τον καναπές, αλλά την απόσταση των καναπέδων μεταξύ τους. Αυτό που θέλουν είναι να υπάρχει μια ιδανική απόσταση, ούτως ώστε να είναι άνετο για συνομιλίες, δηλαδή να μην είναι ό ένας εδώ και ο άλλος στην άλλη άκρη!


Για να γεμίσετε το κενό τοποθετήστε ράφια και διακοσμήστε τα με κάδρα, βιβλία και λουλούδια.

Αν υπάρχει περιθώριο να αφήσετε αρκετό χώρο μεταξύ από τον καναπέ και τοίχου, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε διαφορετικά, τοποθετώντας μια μικρή βιβλιοθήκη ή ακόμα και διακοσμητικά ράφια.

Γυρίστε τον στα πλάγια! Όχι και άσχημα ε;

Μια ακόμα λύση αν δεν θέλετε να τοποθετήσετε ράφια πίσω από τον καναπέ σας, είναι να τον γυρίσετε λίγο στα πλάγια, ούτως ώστε και το κενό με τον τοίχο να μην είναι μεγάλο αλλά και να πλησιάζει τους υπόλοιπου καναπέδες του χώρου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ