2018-01-27 20:38:25
Φωτογραφία για Μείωση πτητικού επιδόματος χειριστών της ΠΑ
Ακούγονται διάφορα για το πτητικό, το καταδυτικό κ.λπ. Κυρίως για τις περικοπές των επιδομάτων αυτών.

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει ότι «δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα χιλιοστό των επιδομάτων αυτών», τελικά απ' ό,τι καταγγέλλεται υπήρξε μια μείωση στα επιδόματα και τους μάχιμους.

«Από τη μισθοδοσία Ιανουάριου 2018 θα υπάρχει μείωση του πτητικού επιδόματος σε μάχιμους χειριστές της Π.Α. κατά 6,7% ή 1.200 ευρώ μεσοσταθμικά ετησίως.

Ο Καμμένος είχε πει ότι οι μάχιμοι χειριστές δεν θα θιγούν, αλλά όπως έχουν συνηθίσει να λένε ψέματα δεν είναι δύσκολο να πουν ένα παραπάνω».

Αναγνώστης, Π.Α.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-27/01/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών
. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απάντηση Καμμένου για την αναίρεση περικοπής στο μισό του πτητικού επιδόματος της κατηγορίας I1 και Ι2
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κέρκυρα - Πλατανιάς 2-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κέρκυρα - Πλατανιάς 2-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ