2024-01-28 16:19:46
Φωτογραφία για Οι Ελβετικοί Ομοσπονδιακοί Σιδηρόδρομοι διαπραγματεύονται με τους γείτονες για τη μείωση των καθυστερήσεων των τρένων
 

Οι καθυστερήσεις στα τρένα μεγάλων αποστάσεων από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία προς την Ελβετία είναι συνηθισμένες, γεγονός που έχει αρνητικό αντίκτυπο στις συνδέσεις στην Ελβετία. 

swissinfo.ch

Η Swiss Federal Railways (SBB/CFF) διαπραγματεύεται με την Αυστρία, τη Γερμανία και την Ιταλία για να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο των καθυστερήσεων στις σιδηροδρομικές υπηρεσίες στην Ελβετία. Η SBB είναι ικανοποιημένη μόνο με την ακρίβεια των γαλλικών τρένων.

Οι καθυστερήσεις στα τρένα μεγάλων αποστάσεων από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία προς την Ελβετία είναι συνηθισμένες, γεγονός που έχει αρνητικό αντίκτυπο στις συνδέσεις στην Ελβετία.

Για να μετριάσει τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από την Deutsche Bahn (DB), η SBB δεν θέλει πλέον να συμπεριλάβει τα τρένα που φτάνουν από το Μόναχο στη Ζυρίχη μέσω του St Gallen στο ελβετικό χρονοδιάγραμμα, δήλωσε η SBB στο πρακτορείο ειδήσεων Keystone-ATS, επιβεβαιώνοντας μια αναφορά στην εφημερίδα SonntagsZeitung . Τα τρένα Eurocity είναι ενσωματωμένα στο ελβετικό χρονοδιάγραμμα, αλλά εάν ένα Eurocity χάσει τη θέση του, δεν είναι δυνατό να προσπεράσει ένα πιο αργό τρένο και να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.


Για να μειώσει τις καθυστερήσεις, η SBB δεν θέλει πλέον να συμπεριλάβει αυτά τα τρένα στο ελβετικό ωράριο στη γραμμή St Gallen-Zurich. Η στάση στο St Gallen θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για αποβίβαση στην Ελβετία από τη Γερμανία. Επιπλέον, πρέπει να προσαρμοστεί ο χρόνος αναμονής για τα τρένα της Eurocity που φτάνουν αργά στην Ελβετία.

Αναχώρηση νωρίτερα από το Μιλάνο

Τα τρένα από τον ιταλικό σταθμό Milano Centrale προς την Ελβετία πρόκειται να αναχωρήσουν νωρίτερα. Αυτό θα δώσει στην SBB περισσότερο χρόνο για να απορροφήσει τυχόν καθυστερήσεις στη σιδηροδρομική γραμμή Simplon από το Μιλάνο προς τη Γενεύη ή τη Βασιλεία μέσω Brig.

Σύμφωνα με την SBB, η ακρίβεια σε αυτή τη γραμμή «έπεσε το καλοκαίρι, γι' αυτό εργαζόμαστε για βελτιώσεις σε συνεργασία με τους Ιταλούς εταίρους μας», είπε στη SonntagsZeitung . Η SBB εκτίμησε ότι η ακρίβεια της διεθνούς επιβατικής κίνησης από την Ιταλία στη γραμμή Gotthard ήταν σε «αποδεκτό επίπεδο».

Η SBB δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους Αυστριακούς Σιδηροδρόμους (ÖBB). Διάφορες προτάσεις για βελτιώσεις βρίσκονται επί του παρόντος υπό συζήτηση, ανέφερε σε δελτίο τύπου. Ωστόσο, η SBB δήλωσε ότι «δεν είναι ικανοποιημένη» με την ακρίβεια των υπηρεσιών επιβατών μεγάλων αποστάσεων από την Αυστρία.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ