2018-01-27 20:41:23
Φωτογραφία για Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 0-0
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο Παναθηναϊκός, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλια (0-0) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι οι «πράσινοι» των χιλίων προβλημάτων παρέμειναν χωρίς νίκη μακριά από τη Λεωφόρο, αλλά τουλάχιστον δεν έχασαν απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία», που... καιγόταν για το «τρίποντο», καθώς τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πλατανιά υποχώρησε στην προτελευταία θέση.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Στάικος με δεύτερη κίτρινη.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες ήταν λιγοστές αν και στο πρώτο ημίχρονο είχαν από ένα δοκάρι.

Πρώτα οι γηπεδούχοι στο 9΄ όταν κεφαλιά του Ελμπάζ έδιωξε ο Βλαχοδήμος στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό του δοκάρι και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Γιόχανσον στο 21΄. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, αφού οι φάσεις ήταν λιγοστές και η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη.


Κίτρινες: Μπαρτολίνι, Τσουκαλάς, Χουάρες / Οικονόμου, Άλτμαν, Δώνης

Κόκκινες: 90΄ Στάικος (2η κίτρινη)

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Κούρος (39΄ Χουάρες) , Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Τσουκαλάς (62΄ Μενδρινός), Ελμπάζ, Ντεβέσα (76΄ Ανιέτε), Κονέ.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Άλτμαν (75΄ Στάικος), Λουντ, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (80΄ Κουντουριώτης).

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ