2018-01-31 08:25:39
Φωτογραφία για Μισθολόγιο: Έρχεται νέα απόφαση του ΣτΕ! Τι προκαλεί ανησυχία
Νέα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μισθολόγιο αναμένουν τα Σώματα Ασφαλείας. Ωστόσο υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί για το περιθώριο που δίνεται στην κυβέρνηση για να συμμορφωθεί.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ Χάρης Μπουκουβάλας, ο οποίος μιλώντας στην πρώτη κοινή Συνδιάσκεψη των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εξέφρασε επιφυλάξεις για την μακρά προθεσμία η οποία δίνεται στην κυβέρνηση για προσαρμογή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φθάσει στην Ομοσπονδία.

Αν αυτό ισχύει, τότε πρόκειται ουσιαστικά για χαριστική περίοδο στην κυβέρνηση, ώστε να εξαντλήσει την τετραετία χωρίς στην ουσία να συμμορφωθεί στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Ακούστε τι είπε σχετικά ο κ. Μπουκουβάλας:

Τι λέει ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ

Σχολιάζοντας το θέμα ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος δήλωσε:


"Εμείς ήδη σαν Ομοσπονδία των αστυνομικών έχουμε προσφύγει πάλι στο ΣτΕ, εντός των επόμενων ημερών περιμένουμε από την τριμερή επιτροπή την απόφαση της και θεωρούμε ότι θα είναι θετική, ότι δηλαδή η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε σε αυτό το μισθολόγιο την απόφαση του ΣτΕ και θεωρούμε ότι δίνει ένα χρονικό περιθώριο ώστε να την εφαρμόσει.

 Από κει και πέρα ένα μισθολόγιο για όλους τους ένστολους το οποίο στην ουσία είναι περικοπών, το φωνάζαμε, τότε φυσικά μας λέγανε χίλια δυο πράγματα όμως στην πράξη φάνηκε οτι και οι στρεβλώσεις και οι αντισυνταγματικότητες που έχει αυτό το μισθολόγιο ειναι εμφανείς και όντως τις έχουν αποδεχτεί όλοι όπως και το υπουργείο το δικό μας.

Η σημερινή συνδιάσκεψη με όλους με όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις γίνεται για να πάρουμε αποφάσεις σε όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν και θα τα βρούμε άμεσα μπροστά μας.

Σημαίνει ότι είμαστε όλοι μαζί. Σημαίνει ότι ο καθένας τις διαφορές του τις αφήνει στην άκρη και πάμε όλοι για το κοινό καλό που είναι για όλους τους βαθμούς και όλο το προσωπικό και των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά καθώς και των Ενόπλων Δυνάμεων".

ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ