2018-01-31 17:44:28
Φωτογραφία για Μέλος Ρουβίκωνα: Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα
Στέλεχος του Ρουβίκωνα προειδοποιεί για την παρουσία εξτρεμιστικών στοιχείων στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί για το ονοματολογικό της πΓΔΜ στην Αθήνα την 4η Φεβρουαρίου.

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook το στέλεχος του Ρουβίκωνα κάνει λόγο για εκμετάλλευση της συγκυρίας από ομάδες που πιθανόν θα χρησιμοποιήσουν αυτή την αφορμή για να «κρατήσουν μαχαίρια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι " θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει... Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους», γράφει στη σελίδα του στο Facebook.

Υπενθυμιζεται ότι το συλλαλητήριο διοργανώνεται από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, καθώς έγινε δεκτό το σχετικό αίτημα που είχαν υποβάλει στο Δήμο Αθηναίων. Χαιρετισμούς αναμένεται να απευθύνουν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, ο οποίος έχει επιμεληθεί και τη μουσική της εκδήλωσης και ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ