2018-02-05 10:00:47
Φωτογραφία για Έκοψε την πίτα της η Ένωση Kεφαλονιάς και Ιθάνης με μουσική και χορό
 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η φετινή χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Capitol στο Φανάρι.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη με όλα τα τραπέζια να είναι γεμάτα από νωρίς με μέλη της Ένωσης, φίλους και συνεργάτες, από την χοροεσπερίδα δεν θα μπορούσε να λείπει η πολιτική ηγεσία του νησιού μας.

Έτσι το παρών μεταξύ άλλων στην υπέροχη πραγματικά βραδιά έδωσε η Βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερεάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Βαλλιανάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης,  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Αραβαντινός, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Λυσίππη” , Ειρήνη Στεφάτου, ο Μάνατζερ της Fraport Σάκης Ανυφάντης, ο επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας Βίκτωρ Ρουχωτάς, ο Πρόεδρος Ιάκωβος Νιφοράτος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Σύλλογου “Η Κράνη”, επιχειρηματίες, δικηγόροι και πολλοί άλλοι εκλεχτοί καλεσμένοι.


Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Δημήτριος ο οποίος έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κώστα Γρηγορόπουλο, ο οποίος αμέσως μετά έκανε έναν μικρό απόλογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μαζαρακιώτης.

Ο κ. Γρηγορόπουλος αμέσως μετά βράβευσε την κα Ειρήνη Στεφάτου για την προσφορά στην Ένωση Αστυνομικών, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Σπύρο Γαλιατσάτο για την άψογη συνεργασία για θέματα τουρισμού, εκπρόσωπο των Αστυνομικών Υπαλλήλων και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ζακύνθου, Αναστάσιο Μαρίνο.

Η εκπληκτική βραδιά συνεχίστηκε με εξαιρετικό φαγητό, πλούσια λαχειοφόρο, πολύ μουσική και πολύ χορό με τον Μάκη Φιλιππάτο και ορχήστρα που ξεσήκωσε τον κόσμο με γνωστές λαϊκές επιτυχίες αλλά και παραδοσιακούς χορούς. Μάλιστα στην πίστα σηκώθηκε και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης όπου χόρεψε το “Ιτιά ιτιά”.

Και του χρόνου!
_
bloko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ