2018-02-06 01:53:17
Φωτογραφία για Συνελήφθη οδηγός με 22 κιλά χασίς και αναζητείται ο συνοδηγός του που το «έσκασε»
Ο συνοδηγός το «έσκασε» μόλις είδε το μπλόκο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς - Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με 90 ευρώ και 1.000 λεκ Αλβανίας Παράτησε τον

συνεργό του και το μεγάλο φορτίο ναρκωτικών που μετέφεραν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έγινε... καπνός ένας 35χρονος Αλβανός που είδε εγκαίρως το μπλόκο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε περιοχή της Κοζάνης.

Ο μεταφορέας τράπηκε σε φυγή πεζός και κατάφερε να εξαφανιστεί, παρ' όλο που οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. «όργωσαν» την δύσβατη περιοχή αναζητώντας τον. Πάντως, τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί και οι έρευνες για τη σύλληψη του συνεχίζονται. Έτσι κι αλλιώς, συνελήφθη ο 30χρονος ομοεθνής του ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο και είχε πετάξει από το παράθυρο δυο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 713 γραμμαρίων.

Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με 90 ευρώ και 1.000 λεκ Αλβανίας που είχε πάνω του ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ