2023-11-25 14:40:47
Φωτογραφία για Σίσσυ Χρηστίδου για Σκορδά – Λιάγκα: «Ήταν πραγματικά βόμβα, πάθαμε όλοι σοκ όταν έσκασε»

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις ψυχαγωγικές εκπομπές γύρω από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που «τρέχουν» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA, μετά και την αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στα σχόλια που αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον κάποιων παρουσιαστών, έκανε τη δική της τοποθέτηση.

«Εγώ κατάλαβα ότι η Φαίη, επειδή υπήρξε αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θέλησε να απαντήσει για αυτό. Αυτό δεν της αφαιρεί το δικαίωμα να κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει δικαίωμα και να το κάνει και να απαντάει σε ό,τι αφορά στο όνομά της», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εμένα ποτέ κανείς δεν μ’ έχει πάρει τηλέφωνο όλα αυτά τα χρόνια. Ό,τι έχει γραφτεί ή έχει ειπωθεί δεν έχει βγει από μένα. Αλήθεια σας λέω. Αλλά εγώ από τη δική μου πλευρά νομίζω ότι το καταλαβαίνω αυτό: άντε και την πήρανε τη Φαίη και είχε όντως συζητήσει κάτι, θα το έλεγε στο τηλέφωνο;», συμπληρώνει η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Μπορεί ο ενδιαφερόμενος να θέλει να καλύψει την είδηση που τον αφορά και να έχει συμφέροντα, να δρομολογήσει καταστάσεις ή και να αλλάξει τα πλάνα, εάν αυτό έχει διαρρεύσει ή να έχει άλλες σκοπιμότητες αυτό που έχει διαρρεύσει. Δεν παίρνεις πάντα τηλέφωνο», υπογραμμίζει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην περίπτωση της τηλεοπτικής επανένωσης της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

«Όταν πήγε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», που ήταν μόνη της η Φαίη μέχρι εκείνη τη στιγμή στον ΑΝΤ1 τότε, ήταν πραγματικά βόμβα, γιατί έγινε και μέσα στη σεζόν, τον Γενάρη. Και λέγαμε: πώς αυτό δεν έχει βγει από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πουθενά;», θυμάται η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Πάθαμε όλοι σοκ όταν συνέβη, όταν έσκασε. Άρα αν ένας δημοσιογράφος είχε αυτή την πληροφορία από ένα στέλεχος και έπαιρνε τη Φαίη και της έλεγε: να σου πω, ακούσαμε ότι θα έρθει ο Λιάγκας στην εκπομπή.

Εκεί κινητοποιείται ένα ολόκληρο σύστημα για να βγάλει την είδηση, μπορεί να βγει και ένα δελτίο Τύπου την ίδια μέρα για να προλάβει τον δημοσιογράφο. Άρα γιατί να το «κάψει» ο δημοσιογράφος; Είναι πολλά τα δεδομένα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ