2018-02-06 14:59:42
Φωτογραφία για ΗΠΑ - Δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης για Σκοπιανό: «Να σταματήσουμε τον κατήφορο της εθνικής απαξίωσης»
Η Ελλάδα δεν βρίσκεται μόνο υπό καθεστώς οικονομικής υποδούλωσης. Δεν έχει απωλέσει μόνο την εθνική της αξιοπρέπειά. Τείνει τώρα να παραδώσει αμαχητί ακόμα και την ιστορία της.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Εθνικoί μειοδότες αφού πρόδωσαν με ψέματα έναν ολόκληρο λαό και ξεπούλησαν χωρίς αιδώ τα ιδεώδη και τις αξίες της Αριστεράς, κάνουν στην πλάτη της Ελλάδας εθνικές παραχωρήσεις με αντἀλλαγμα την πρόσκαιρη παραμονή τους στην εξουσία.

Οι Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι του διαχρονικού ρόλου της χώρας μας στο διεθνές ιστορικό περιβάλλον. Έχουμε την ηθική και αξιακή υποχρέωση να αγωνιστούμε για να σταματήσει ο κατήφορος της εθνικής απαξίωσης και ο ευτελισμός της Ελλάδας που έχει επέλθει προδότες πολιτικούς, σάπια κόμματα, και χειραγωγούμενους δημοσιογράφους.

Με τα μέσα που έχουμε στην διάθεσή μας πρέπει να αυτοοργανωθούμε και αγωνιστούμε με ομοψυχία και αληθινό πατριωτισμό για γίνει η Ελλάδα αντάξια όχι μόνο του παρελθόντος της αλλά πρωτίστως του μέλλοντός της.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Έλληνες στην Ελλάδα ότι εμείς οι νέοι Έλληνες που μεταναστεύσαμε στο εξωτερικό, δεν σας ξεχνάμε. Πρέπει κι εμείς οι Έλληνες που ζούμε στο εξωτερικό να σηκώσουμε το βάρος των ευθυνών μας, κι αυτό το βάρος στο μέτρο που μου αναλογεί εδώ από τις ΗΠΑ είμαι αποφασισμένος να το τιμήσω.

Thanos Dimadis

------Δείτε το βίντεο : 

Για όποιον δεν γνωρίζει τον Θάνο Δημάδη ας δει αυτό το βίντεο
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ