2023-10-25 14:00:01
Φωτογραφία για Θάνος Πλεύρης για Στέφανο Κασσελάκη: «Μη μας ζαλίζει! 20 μέρες στρατό θα κάνει και θα αγοράσει το επόμενο 6μηνο»
Στη Θεσσαλία κάνει περιοδεία ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης. Ο πρώην υπουργός Υγείας μίλησε στην κάμερα του FORMedia και αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Αρχικά ο Θάνος Πλεύρης είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλω να αναφέρω τα πολύ απλά, ότι αυτά που έχει πει για την αριστερά  στη πραγματικότητα ούτε στο καλύτερό μας όνειρο δε θα βρίσκαμε έναν τέτοιο άνθρωπο να εκθέτει την Αριστερά.

Αυτά τα οποία έλεγε και έγραφε στα 24 ήταν δικά του λόγια, μπορεί ο ίδιος να απαρνιέται τον εαυτό του στα 24, το πιο πιθανό είναι όμως όταν φτάσει τα 44 θα απαρνιέται τον εαυτό του τώρα στα 35. Εμείς τον κ. Κασσελάκη τον είδαμε ως ένα επικοινωνιακό άτομο που μπόρεσε να κάνει γκελ και να “αγοράσει” το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πια τον αντιμετωπίζουμε ως πολιτικό. Αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής ένα απλώς ένα επικοινωνιακό προϊόν, θα τον αντιμετωπίζουμε πολιτικά».

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Αυτό που θεωρώ προκλητικό και θέλω να το πω, είναι ότι συνεχώς αναφέρεται στη στρατιωτική του θητεία. Μη μας ζαλίζει! 20 μέρες στρατό θα κάνει. Θα αγοράσει με τα λεφτά του το επόμενο 6μηνο, αλλά κάποιος άλλος που δεν είναι ευκατάστατος θα πήγαινε για 6 μήνες, άρα ο κύριος Κασσελάκης είναι ένας καπιταλιστής που απλά τυχαίνει να είναι αρχηγός ενός αριστερού κόμματος».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ