2018-02-09 17:31:41
Φωτογραφία για 12 μήνες φυλακή στον κουνιάδο του Μπακογιάννη, Ανδρέα Παπαδόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της Χρυσής Αυγής - Οργισμένες ανακοινώσεις κατά της δικαιοσύνης από ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ!
Ενόχληση και ανησυχία της ΔΗΜΑΡ για την καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις που αφορούσαν τη «Χρυσή Αυγή»...

Συγκεκριμένα ο κουνιάδος του Κώστα Μπακογιάννη καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση με ένα χρόνο φυλακή επειδή ως εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, είχε αποκαλέσει την Χρυσή Αυγή που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση: «ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους».

Η ΔΗΜΑΡ προσθέτει ότι την ίδια ώρα δεν έχει ακόμα δικαστεί ο Ρουπακιάς για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Επίσης, αφήνονται αιχμές για την Ελληνική δικαιοσύνη, αφού λείπει «η απουσία βούλησης για την αυστηρή και αποφασιστική αντιμετώπιση του νεοναζιστικού μορφώματος οδηγούν σε τέτοια τραγελαφικά περιστατικά που αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία και ευτελίζουν την διαδικασία απονομής δικαιοσύνης».

Για το ίδιο θέμα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:


«Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου με ποινή φυλάκισης ενός έτους εναντίον του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου, η οποία προήλθε κατόπιν μήνυσης που είχε υποβάλει η Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Το μόνο που κάνουν δικαστικές αποφάσεις τέτοιου είδους, είναι να ενισχύουν τους νεοναζιστές της Χ.Α., τη στιγμή μάλιστα που η δίκη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι η αθώωση του Ανδρέα Παπαδόπουλου».
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ