2018-02-11 02:58:20
Φωτογραφία για Γερμανίδα εθελόντρια για τους «πρόσφυγες» λέει ότι έκανε λάθος και τώρα προειδοποιεί ενάντια στον εξισλαμισμό
«Δεν θέλω αυτού του είδους την ”κουλτούρα” ή ”θρησκεία” τριγύρω μου, δεν νιώθω ”εμπλουτισμένη” να τους έχω γύρω μου» Μια εθελόντρια υπέρ των προσφύγων που κάποτε χαιρέτισε την απόφαση της Άνγκελα Μέρκελ να ανοίξει τα σύνορα της Γερμανίας σε πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες, λέει τώρα ότι έκανε λάθος και θέλει να μεταναστεύσει για τη συνταξιοδότησή της στην Πολωνία, υποστηρίζοντας: “Είναι πάρα πολύ αργά για τη Γερμανία”.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αφού ίδρυσε την ομάδα βοήθειας Working Group Asylum + Human Rights το 2012, η Ρεμπέκα Σόμμερ ήταν ευτυχής που υποδέχθηκε τους μετανάστες που άρχισαν να φτάνουν στη Γερμανία κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

“Εκείνη την εποχή ήθελα να τους βοηθήσω όλους και πίστευα πραγματικά ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι διέφυγαν από την κόλαση και βρίσκονταν σε κατάσταση πλήρους κινδύνου”, εξηγεί η Γερμανίδα ακτιβίστρια σε μια συνέντευξη που δημοσίευσε η συντηρητική Πολωνική εβδομαδιαία Do Rzeczy στις 15 Ιανουαρίου.


Το 2015 η ΜΚΟ της είχε περίπου 300 εθελοντές που προσέφεραν Γερμανικά μαθήματα στους νεοαφιχθέντες.

… “Νόμιζα ότι η μεσαιωνική τους άποψη θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου … αλλά αφού είδα αυτές τις καταστάσεις να εμφανίζονται επανειλημμένα και παρατηρώντας τι συνέβαινε γύρω μου, ως εθελόντρια, έπρεπε να αναγνωρίσω ότι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες έχουν μεγαλώσει με αξίες που είναι εντελώς διαφορετικές, έχουν υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου από την παιδική ηλικία και κατηχήθηκαν από το Ισλάμ και δεν προτίθενται καθόλου να υιοθετήσουν τις αξίες μας. Ακόμη χειρότερα, θεωρούν ότι είμαστε άπιστοι με περιφρόνηση και αλαζονεία”.

“Ήταν μια συγκλονιστική αντίληψη όταν παρατήρησα ότι αυτοί οι άνθρωποι που είχα βοηθήσει, που έτρωγαν, έπιναν, χόρευαν και γελούσαν μαζί μου, που δεν προσεύχονταν, που δεν πήγαιναν στο τζαμί, που δεν σέβονταν το Ραμαζάνι, που κορόιδευαν την θρησκεία και τους βαθιά θρησκευόμενους ανθρώπους, με αποκάλεσαν «ηλίθια Γερμανίδα πόρνη» όταν έτρωγαν το φαγητό μου και ήταν στον κήπο μου”.

Η Ρεμπέκα Σόμμερ λέει ότι δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, ότι πολλοί άλλοι εθελοντές έφτασαν τελικά να έχουν την ίδια αντίληψη και ότι τώρα υπάρχουν πολύ λιγότεροι εθελοντές έτοιμοι να συνεργαστούν με τις νέες αφίξεις σήμερα στη Γερμανία. Αναγνωρίζει επίσης ότι, λόγω του αριθμού τους, αυτοί οι μουσουλμάνοι μετανάστες απειλούν τον Γερμανικό τρόπο ζωής και ότι αυτό θα επιδεινωθεί με την οικογενειακή επανένωση.

Είπε επίσης στο Πολωνικό εβδομαδιαίο περιοδικό Do Rzeczy ότι γνωρίζει προσωπικά Γερμανούς που ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν στην Πολωνία γιατί ανέχτηκαν αρκετά και πρόσθεσε: ”Εάν η Πολωνία και η Ουγγαρία δεν ενδώσουν σ’ αυτό το ζήτημα, θα μπορούσατε να γίνετε χώρες στις οποίες μερικοί Γερμανοί και Γάλλοι θα φύγουν. Θα μπορούσατε να γίνετε νησιά σταθερότητας στην Ευρώπη.”

Πιστεύει ότι είναι ήδη πολύ αργά για τη Γερμανία και σχεδιάζει και η ίδια να μεταναστεύσει για τη συνταξιοδότησή της.

Η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Οliver Janich δημοσίευσε στις 8 Φεβρουαρίου ένα άρθρο που έχει τίτλο ”Ρεμπέκα Σόμμερ: μια βοηθός προσφύγων ξυπνά και προειδοποιεί ενάντια στον εξισλαμισμό”.

Το συγκεκριμένο άρθρο το ανήρτησε η ίδια η Ρεμπέκα Σόμμερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προτείνοντάς το ως αντικειμενικό και χαρακτηρίζοντάς το ”ισορροπημένο”.

Το άρθρο του Janich αναφέρει ότι στο Facebook της Σόμμερ υπάρχουν αδιαμφισβήτητες δηλώσεις για τις εμπειρίες της με μουσουλμάνους πρόσφυγες, παρέχοντας μία από αυτές όπου η Σόμμερ έγραφε:

”Πάντα αγαπούσα όλους τους πολιτισμούς, τους ανθρώπους και τους ανθρώπους του κόσμου. Αλλά τώρα πρέπει να πω, ένα είδος ανθρώπων, μια ομάδα ανθρώπων, που ακολουθούν μια συγκεκριμένη θρησκεία, που είναι επισκέπτες στη Γερμανία, δεν μου αρέσουν καθόλου. Αυτοί που ακολουθούν τέτοια ιδεολογία=θρησκεία, που εργάζονται εναντίον μας, θέλω να επιστρέψουν γρήγορα στην πατρίδα τους στις χώρες τους και να αφήσουν τη δική μου, και εμένα, ήσυχη. Αλήθεια, έχω μάθει αρκετά γι ‘αυτό αυτές τις μέρες. Ο ανθρωπισμός είναι ένα δώρο και ένα σπουδαίο πράγμα, αλλά με κάποιους ανθρώπους, τη στάση τους απέναντι στις γυναίκες, την έλλειψη σεβασμού προς εμάς και τις αξίες μας, ο τρόπος ζωής μας είναι τόσο έντονος, σκοτεινός και ανάποδος, που καλύτερα να ξεχάσεις τον ανθρωπισμό, και καλύτερα να χτίσεις άμυνα.”

Ταυτόχρονα, η Σόμμερ καταλήγει στο εξής συμπέρασμα από το έργο της με αυτόχθονες λαούς: 

”Έμαθα ένα πράγμα στα σίγουρα. Πρέπει να υπερασπίζεις το έδαφος σου, τη χώρα σου, τους ανθρώπους σου. Διαφορετικά δεν θα επιβιώσεις ως λαός”.

Και γίνεται ακόμα καλύτερο.

Τον Ιούλιο του 2017 η ομάδα εθελοντών της Ρεμπέκα Σόμμερ έγραφε σε μια ανοικτή επιστολή:

“Τα πρόσφατα νέα έχουν γίνει όλο και πιο ανησυχητικά: επιθέσεις, επιθέσεις με μαχαίρι, επιθέσεις σε γυναίκες. Στην πλειοψηφία στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι δράστες ήταν κυρίως νέοι άνδρες με μουσουλμανικό-αραβικό υπόβαθρο, και αιτούντες άσυλο που έρχονται στην Ευρώπη.

Ως ομάδα εθελοντών που εργάζεται για πρόσφυγες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το γεγονός, ακόμα και αν μας κάνει να νιώθουμε άβολα.”

Η επιστολή συνεχίζει λέγοντας ότι κάποιοι μετανάστες που αρχικά στηρίχθηκαν κατόπιν ”έδειξαν μια στάση γυναικείας περιφρόνησης, αλλά και μια αρνητική στάση απέναντι στους “άπιστους”, που μας προειδοποιεί …

Η εμπειρία των τελευταίων ετών – τόσο προσωπική όσο και πολιτική-κοινωνική – μας οδήγησε να αμφισβητήσουμε τις πεποιθήσεις μας…Έπρεπε να παραδεχτούμε πράγματα που δεν μας άρεσαν και για τα οποία δεν μιλήσαμε για πολύ καιρό, διότι μπορούμε πολύ εύκολα να ονομαστούμε ρατσιστές.”

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, το άρθρο μεταφέρει ακόμα μια αποκαλυπτική ανάρτηση της Ρεμπέκα Σόμμερ:

”Τέλος του 2017- Θέματα για τους πρόσφυγες Γερμανία: Πρόσφατα ασχολήθηκα με ΤΡΙΑ ζητήματα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ γάμου κοριτσιών παιδιών. Είχε αντίκτυπο πάνω μου. Ένα κορίτσι-παιδί πωλήθηκε για 8.000 ευρώ στον “σύζυγό” της. Το άλλο κορίτσι απήχθη. Το άλλο παιδί, δεν είμαι σίγουρη αν πουλήθηκε ή απήχθη. Και τα τρία κορίτσια υπέφεραν μια ζωή ως σκλάβες του σeξ και της εργασίας … Τα τρία κορίτσια έζησαν παράνομα σε διαφορετικά νοικοκυριά, εδώ ανάμεσά μας, στη Γερμανία …

Αλλά μιλώντας στον Τύπο, κανείς δεν θέλει να γράψει γι ‘αυτό, μπορεί να τροφοδοτήσει “ρατσισμό”. Μπορώ μόνο να πω το εξής: Υπάρχουν σκατένια αρσενικά παντού, αλλά ξέρω ότι ο αναγκαστικός γάμος, ο γάμος ανηλίκων, η απαγωγή για να παντρευτείς αναγκαστικά ένα κορίτσι-παιδί ή ο ακρωτηριασμός γυναικείων γεννητικών οργάνων, ΔΕΝ ανήκει στην κουλτούρα μας, την κουλτούρα μου, τα έθιμα και τον τρόπο ζωής εδώ στη Δυτική Ευρώπη …

Συνειδητοποίησα ότι ΌΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με έναν αυξανόμενο πληθυσμό ανθρώπων μεταξύ μας, που το βρίσκουν όχι μόνο εντάξει να βιάζουν, να κακοποιούν και να καταπιέζουν θηλυκά ανθρώπινα πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων παιδιά, όχι, είναι εντάξει και φυσιολογικό για πολλούς απ’ αυτούς, με βάση το σύστημα πεποιθήσεων τους (+ θρησκεία), την κουλτούρα και τα έθιμα. Δεν θέλω αυτού του είδους την ”κουλτούρα” ή ”θρησκεία” τριγύρω μου, δεν νιώθω ”εμπλουτισμένη” να τους έχω γύρω μου…

Ανέχτηκα αρκετά. Πραγματικά. Τέλειωσα με την προηγούμενη πίστη μου στον ανθρώπινο νόμο, την εμπιστοσύνη μου ότι ο χρόνος, ο ΧΡΟΝΟΣ και η ζωή μέσα στην κοινωνία μας θα αλλάξουν την «μαντίλα μέσα στο μυαλό τους». Όχι. Ξύπνησα …

Μια κοινωνία όπου οι γυναίκες είναι καταπονημένες, είναι μια κοινωνία που δεν θέλω να ζω. Εσείς; Οπότε ντροπή σε όλους αυτούς τους γερμανούς / ευρωπαίους πολιτικούς, μερικοί ακόμα και γυναίκες = κακοί προδότες εσείς, που θέλετε να μειώσετε την ηλικία του γάμου για να κατευνάσετε τον αρσενικό μουσουλμανικό κόσμο μέσα στον Γερμανικό κόσμο, ή άνθρωποι σαν την Ένωση Νέων, που θέλουν να αλλάξουν τους νόμους για να επιτρέψουν την πολυγαμία. Που θέλουν να δώσουν το μισογυνιστικό σύμβολο της καταπίεσης των γυναικών (μαντίλα) στα σχολεία και στη δημόσια διοίκησή μας.”

Υπενθυμίζουμε ξανά, όλα τα παραπάνω περιέχονται στο άρθρο που ανήρτησε η ίδια η Ρεμπέκα Σόμμερ και το προτείνει ως αντικειμενικό.

Η Σόμμερ έδωσε και δύο νέες συνεντεύξεις για την αγγλόφωνη και την γερμανόφωνη έκδοση του Sputnik, στην τελευταία διευκρινίζοντας και το θέμα της ”μετακόμισης” στην Πολωνία.

πηγή : www.offtherecord.net.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ