2012-05-29 15:10:52
Φωτογραφία για Να γίνουμε όλοι …μποξέρ υπέρ των ελληνικών προιόντων!
Μια ιδέα – σύνθημα έρχεται αυθόρμητα στο νού διαβάζοντας στο Νewsbomb το ρεπορτάζ για την ελληνική εταιρία κατασκευής  παπουτσιών Βoxer: Να γίνουμε -  o  καθένας και όλοι μαζί -   … μποξέρ υπέρ των ελληνικών προιόντων! Να αγωνιστούμε και να …ιδρώσουμε για την …ελληνική φανέλλα,  να ρίξουμε …νοκ άουτ την ξενομανία  ώστε να αυξηθεί το μερίδιο των ελληνικών προϊόντων στην ελληνική αγορά αλλά και να το μερίδιο των πωλήσεων ελληνικών εταιριών στο εξωτερικό! Έτσι με ελληνικά »παπούτσια» θα πατήσουμε γερά στα πόδια μας για να ξεκινήσει η άνοδος.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε προιόντα -και παπούτσια -που »καλπάζουν» στο εξωτερικό και εμείς να προτιμούμε τα ξένα: Μπορούμε και στο ντύσιμο και στο φαί και στην ψυχαγωγια-τουρισμό και στα πάντα να έχουμε ελληνικές επιλογές! Δεν είναι θέμα – μόνο – πατριωτικού καταναλωτισμού,αλλά όρος επιβίωσης της οικογένειάς μας,του διπλανού μας, του συμπολίτη μας ! Εμάς των ίδιων!


Για να πάρουμε μια ιδέα της εγκληματικής καταναλωτικής συμπεριφοράς μας – διαβάζουμε στο σάιτ της »Κίνησης Πολιτών Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» -  αρκεί να σημειώσουμε ότι μέχρι το 2009 τα χρήματα που πληρώναμε για εισαγωγές ήταν τριπλάσια από αυτά που εισπράτταμε από τις εξαγωγές μας. Ακόμη και σήμερα, οι ειδαγωγές μας είναι υπερδιπλάσιες των εξαγωγών μας.Σκεφθείτε ότι, αν υποκαταστήσουμε το 20% των εισαγώμενων αγαθών με ντόπια, θα  πέσουν στην Ελληνική οικονομία κάπου 10 δις ευρώ τον χρόνο. Με το ποσό αυτό θα μπορούσαν π.χ. να καλυφθούν οι συνολικές δαπάνες (αμοιβές, ασφαλιστικές εισφορές κλπ) 600.000 νέων θέσεων εργασίας.

Να γιατί λοιπόν πρέπει να γίνουμε όλοι …μποξέρ και να υπερασπιστούμε τα ελληνικά προϊόντα!Στα ρούχα και στα παπούτσια, στα πάντα!

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ