2018-02-12 11:00:22
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ
Εν όψει και της σε εξέλιξη Εισαγγελικής έρευνας για την Ομοσπονδία

- Άμεση απάντηση του Συμπαραστάτη κ. Ποθουλάκη σε νέα χθεσινή (11.2.2018) πρόκληση εκ μέρους της κας Πιτσιγαυδάκη και της παρέας της, στην εκδήλωση στο κέντρο «ΜΙΤΕΡΑΝ»

Δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω οι κυρίες της Ομοσπονδίας Συλλόγων, όπου μετά την από 29.11.2017 γραπτή αναφορά τους κατά του Συμπαραστάτη ότι δήθεν δεν έχει αρμοδιότητα να διαμεσολαβεί στις τοπικές υποθέσεις των πολιτών επικοινωνώντας έξω από το πλαίσιο (σύνορα) του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (θέση που εξυπηρετεί ευθέως τους κρατικούς αρμοδίους για το ΚΕΛ και την κακή λειτουργία του αεροδρόμιου), η κα Πιτσιγαυδάκη τον κατήγγειλε κιόλας στη χθεσινή συνεστίαση της Ομοσπονδίας επειδή λέει δεν στηρίζει τον «αγώνα» τους!!

Στη συνέχεια ο Συμπαραστάτης που παρευρισκόταν στο χώρο ζήτησε το μικρόφωνο για να απαντήσει αλλά έλαβε αρνητική απάντηση από τις κ.κ. Πιτσιγαυδάκη και Εμφιετζή, οι οποίες φυσικά κατάλαβαν τι θα αποκάλυπτε ο Συμπαραστάτης, αφού με τις ικανότητες που έχει θα μετέτρεπε τους ανυποψίαστους πολίτες σε ενημερωμένους πολίτες.


Όμως ο Συμπαραστάτης φάνηκε καλά προετοιμασμένος αφού αμέσως μετά την άρνηση των ανωτέρω κυριών να του δώσουν το λόγο, εκείνος διένειμε γραπτή ανακοίνωσή του στα τραπέζια των συνεστιαζομένων δημοτών (και όχι μόνο), δίνοντάς τους ένα ακόμα καλό μάθημα ετοιμότητας, ενώ οι πολίτες του ξεκαθάριζαν ζητώντας του την γραπτή ανακοίνωσή του λέγοντας «δώσε μας αντίγραφο, δεν είμαστε με αυτές».

Αυτά τα νεώτερα αφού μετά τις αποκαλύψεις του Συμπαραστάτη στη συνεδρίαση της 9.2.2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος και τις ανακρίσεις που άρχισαν για την Ομοσπονδία, το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ανεβαίνει με τον Συμπαραστάτη να ανακοινώνει ότι σύντομα θα προσκομίσει πολλά …………………. στον Εισαγγελέα.

Επί του παρόντος πάντως παραθέτουμε τη χθεσινή – έκτακτη αποκαλυπτική ανακοίνωση του κ. Ποθουλάκη με τίτλο : «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ», όπως τη διένειμε στους παρευρισκόμενους στη χθεσινή συνεστίαση στην ταβέρνα «ΜΙΤΕΡΑΝ» της Αρτέμιδος και αναμένουμε τη συνέχεια των ενεργειών του κατά της κακοδιοίκησης στην οποία εμπλέκονται εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσίες
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ