2018-02-12 13:33:39
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα στην είσοδο της επιχείρησης της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα του κτηρίου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή την επίθεση ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου».

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό.... Καταλαβαίνουν πού οδηγούν τη χώρα;» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ