2018-02-12 19:33:13
Φωτογραφία για 8 Σοκαριστικές ιστορίες πατεράδων που έμαθαν στην αίθουσα του τοκετού πως το παιδί δεν είναι δικό τους
Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στην θέση αυτή – Απατάς τον άντρας σου, μένεις κατά λάθος έγκυος και μετά λες πως το μωρό είναι του άντρα σου. Πας να γεννήσεις και βλέπεις πως το μωρό δεν μοιάζει καθόλου στον άντρα σου αλλά είναι ίδιο ο γείτονας.

Δυστυχώς, σύμφωνα με νοσοκόμες του Reddit, αυτό συμβαίνει πιο συχνά από ότι θα περίμενε κανείς. Δείτε παρακάτω τέτοιες ιστορίες με την στιγμή που ο πατέρας κατάλαβε πως το παιδί δεν είναι δικό του:

“Όταν πήγα να γεννήσω το πρώτο μου παιδί, έδωσαν στον άντρα να συμπληρώσει κάτι χαρτιά και εμένα με πήγαν στην αίθουσα του τοκετού. Όταν έμεινα μόνη με την νοσοκόμα, με ρώτησε αν ήθελα να αφήσουν τον άντρα μου να μπει μέσα στην αίθουσα. Επειδή ήταν μικρή η πόλη μας και προφανώς ο άντρας μου δεν ήταν ο πατέρας, ήταν αρκετά συνηθισμένο να γίνεται αυτό.” (LininOhio)

“Βγήκα για να πάρω τσιγάρα και δεν γύρισα ποτέ.”

“Είχα αρκετές γυναίκες που είχαν δύο πιθανούς πατέρες. Μία από αυτές απατούσε τον άντρα της και εκείνος δεν είχε ιδέα αλλά ο φίλος της ερχόταν αφού έφευγε ο σύζυγός της. Μία άλλη είχε δύο άντρες στην αίθουσα του τοκετού να περιμένουν να δουν σε ποιον μοιάζει το παιδί.”(FiftySixer)


“Μία γυναίκα αρνούνταν να σπρώξει παρόλο που είχε πλήρη διαστολή. Ζήτησα από όλους να βγουν από την αίθουσα για να την εξετάσω και ενώ ήμασταν μόνοι μου είπε πως δεν ήθελε να σπρώξει. Φοβόταν πως το μωρό θα ήταν μαύρο παρόλο που εκείνη και ο άντρας της ήταν λευκοί.”(MADDwife)

“Η γυναίκα μου είναι νοσοκόμα. Στο νοσοκομείο της ακούγονται φωνές χαράς κάθε φορά που γεννιέται ένα μωρό. Είπε όμως πως έχει τύχει μετά από τις φωνές αυτές να ηχήσει κίτρινος συναγερμός και αυτό σημαίνει πως γίνεται κάποιου είδους τσακωμός. Μπορεί να είναι σύμπτωση.” (TheLegend5)

“Ο φίλος μου είναι μισός Φιλιππινέζος και η γυναίκα του Αφροαμερικανή. Οπότε όταν το παιδί τους γεννήθηκε και το δέρμα του ήταν κίτρινο, τον πήγαν στον γιατρό για να τον εξετάσουν. Η νοσοκόμα ρώτησε: ‘Και τι χρώμα θα έπρεπε να είναι;'” (Maegwin79)

“Γεννήθηκα με μαύρα μαλλιά ενώ είχα δύο ξανθούς γονείς. Ο πατέρας μου πίστευε πως δεν ήμουν γιος του. Ωστόσο, αποφάσισε να το καταπιεί και να μείνει με την μητέρα μου παρόλο που ‘ήξερε’ πως τον είχε απατήσει. Όταν πήγα 30, η μητέρα μου μου αποκάλυψε την αλήθεια.” (funsy_bob)

“Αυτό το έχω δει να συμβαίνει μόνο μία φορά. Η μητέρα και ο πατέρας είχαν και οι δύο σκούρο χρώμα. Το μωρό τους όμως βγήκε πολύ ανοιχτόχρωμο. Θυμάμαι τους γιατρούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον πατέρα που είχε βγει έξω από την αίθουσα λέγοντάς του πως αυτό συμβαίνει καμιά φορά αλλά εκείνος δεν ήθελε να ακούσει τίποτα.” (Banannelei)
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ