2018-02-13 11:36:49
Φωτογραφία για Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά ο αποκριάτικος χορός της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής
Δημοσιεύουμε κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής: Περισσότερες από 1.000 οικογένειες, με τα παιδιά τους, γέμισαν

ασφυκτικά την αίθουσα στο «Ποσειδώνιο» την Κυριακή 11|02|18,  σε μια εκδήλωση προσφορά της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η αίθουσα γέμισε χαμόγελα, οι διοργανωτές μοίρασαν χαρταετούς στους μικρούς φίλους και φρόντισαν να έχουν τους κατάλληλους προσκεκλημένους ώστε να προσφέρουν ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα με θεατρική παράσταση, Καραγκιόζη, τον μάγο Σανκάρα και το νεανικό συγκρότημα Kings. Την εκδήλωση παρουσίασε η εκλεκτή συνεργάτιδα των Ενώσεων, κυρία Γεωργία Παράσχου.

Την επίσημη έναρξη του παιδικού χορού έκανε αρχικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κύριος Βασίλειος Βράντζας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους αστυνομικούς με τις οικογένειες τους που παρευρέθηκαν. 


Απέδωσε θερμές ευχαριστίες στον φίλο Γιώργο Καλλιακμάνη για την άριστη συνεργασία των τελευταίων ετών, ενώ επισήμανε ότι «με τη συνδικαλιστική του συμπεριφορά κοσμεί και προάγει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τον ένστολο συνδικαλισμό με τον καλύτερο τρόπο».

 Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής κύριος Γεωργιος Καλιακμάνης τόνισε πως «θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε στιγμές αφιερωμένες στα παιδιά». Ευχαρίστησε θερμά τον φίλο Βασίλη Βράντζα  για την εποικοδομητική και άκρως ουσιαστική συνεργασία τους και επισήμανε ότι «δε θα σταματήσει εδώ το έργο των δυο Ενώσεων προσπαθώντας συνεχώς να ανεβάσουμε το επίπεδο. Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά και τα μέλη μας».

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των δυο Ενώσεων ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγης Αλεξανδράκης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος ενθουσιασμένος με τη πληθώρα κόσμου και παιδιών δήλωσε χαρακτηριστικά «Θερμές ευχαριστίες απέδωσε στους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δυο Ενώσεων για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους η οποία εκτός της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης που προσφέρει στα μέλη και τα παιδιά τους, συσφίγγει και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς αλληλεγγύης και συναδελφικότητας»

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών κύριος Ιωάννης Κατσιαμακας, ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αθλητών Ελλάδας κύριος Γιάννης Γρίμμας, , η Πρόεδρος της Γραμματείας Γυναικών κυρία Μαρία Γιαννακόπουλου, ο Πρόεδρο της IPA Πειραιά κύριος Κυριάκος Καρκαλής και ο Διοικητής Δ.Α.Ε.Β., Ταξίαρχος κύριος  Γεώργιος Γιάννινας.

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής δε σταματούν τη παράδοση των τελευταίων ετών και δημιουργούν από κοινού εκδηλώσεις για όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους προάγοντας την αξία της συλλογικότητας αλλά και τη σημαντικότητα πρωτοβουλιών προς τα παιδιά μας. 

Η προσπάθεια ποτέ δεν αποτυγχάνει όταν γίνεται με αγάπη!

Για το Δ.Σ.                                                               Για το Δ.Σ.

-Ο-                                -Ο-                                      -Ο-                                         -Ο-

       Πρόεδρος                 Γεν. Γραμματέας                     Πρόεδρος                         Γεν. Γραμματέας

ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος           ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ