2018-02-14 08:00:10
Φωτογραφία για Το ήξερες πως οι γυναίκες έχουν πιο σέξι βάδισμα κάποιες συγκεκριμένες μέρες;
Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει πως οι γυναίκες υιοθετούν ένα συγκεκριμένο πιο ελκυστικό και σέξι τρόπο που περπατούν κάποιες συγκερκριμένες μέρες.

Και το γυναικείο βάδισμα αλλάζει κάποιες συγκεκριμένες μέρες και το πόσο ελκυστικό βρίσκουν οι άνδρες τον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα επίσης αλλάζει και κορυφώνεται αυτές τις ίδιες μέρες 

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές από γερμανικό πανεπιστήμιο στο πλαίσιο έρευνας που αναζήτησε πιθανή αλλαγή στο γυναικείο βάδισμα τις γόνιμες μέρες του μήνα ιαι σύνδεση ανάμεσα στον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα και την έμμηνο ρύση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες ζήτησαν από 48 νεαρές γυναίκες να βαδίσουν πάνω-κάτω σε μία ευθεία γραμμή και εν συνεχεία να χορέψουν για 30 δευτερόλεπτα.

Οι ερευνητές βιντεοσκόπησαν τις εθελόντριές τους και επεξεργάστηκαν τις εικόνες ούτως ώστε να απεικονίζονται μόνο οι σιλουέτες τους δίχως να είναι ορατά τα χαρακτηριστικά τους, ούτως ώστε η αληθινή εμφάνισή τους να μην αποσπά την προσοχή από την κίνησή τους.

Η όλη διαδικασία επαναλήφθηκε δύο φορές: μία όταν οι εθελόντριες ήταν στις πιο γόνιμες μέρες τους και μία αμέσως πριν την έμμηνο ρύση, όταν οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι λιγοστές.

Στη πορεία 200 άνδρες κλήθηκαν να κοιτάξουν τις σιλουέτες που περπατούσαν ή χόρευαν στα βίντεο και να βαθμολογήσουν πόσο σέξι τις βρίσκουν.

Οι απαντήσεις τους έδειξαν με σαφήνεια ότι κάτι υπάρχει στον τρόπο με τον οποίο περπατούν οι γυναίκες όταν βρίσκονται στις γόνιμες μέρες τους, που τις καθιστά πολύ πιο ελκυστικές για τους άδτρες. Επίσης διαπιστώθηκε πως υπήρχε διαφορά και στον τρόπο με τον οποίο χόρευαν, αλλά ήταν πολύ μικρότερη.

Το τι ακριβώς συμβαίνει στο περπάτημα των γυναικών αναλόγως τις συγεκριμένες μέρες του έμμηνου κύκλου, παραμένει άγνωστο, αλλά οι επιστήμονες έχουν μερικές ισχυρές υποψίες.

Όπως γράφουν ο δρ Μπέρναρντ Φινκ και οι συνεργάτες του στην επιθεώρηση «Personality and Individual Differences», είναι απίθανο το όλο θέμα να σχετίζεται με την ταχύτητα της βάδισης.

Το πιθανότερο, λένε, είναι πως οι γυναίκες κινούν με ιδιαίτερο τρόπο τους γοφούς τους, που «εκπέμπουν» το μήνυμα της γονιμότητας το οποίο «λαμβάνουν» οι άντρες και έτσι προσελκύονται ερωτικά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ