2018-02-14 23:55:17
Φωτογραφία για Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1 για το Champions League
Στην πιο… ερωτική ημέρα του χρόνου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο «φίλησε» δις την Παρί Σεν Ζερμέν, που υπέστη το δικό της Βατερλώ στο τελευταίο δεκάλεπτο (3-1) και ψάχνει πια μία τεράστια υπέρβαση στο Παρίσι.

Ειναι η «βασίλισσα». Η κάτοχος του στέμματος τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως κι αν είναι, όσο ντεφορμέ κι αν δείχνει δεν μπορείς ποτέ να την υποτιμήσεις, να την αγνοήσεις.

Ειδικά όταν σε αυτήν αγωνίζεται ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν πίστευε ότι έχει την Ρεάλ Μαδρίτης στα σχοινιά με το σκορ στο 1-1 ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος. Οι Γάλλοι άρχισαν να ξεθαρεύουν και να βγαίνουν μαζικά μπροστά, όμως το πλήρωσαν ακριβά.

Ένα νέο Βατερλώ επί ισπανικού εδάφους και δύο γκολ από Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο στο τελευταίο δεκάλεπτο έφεραν το 3-1 για την Ρεάλ Μαδρίτης που πήρε σκορ πρόκρισης όχι με την απόδοση, αλλά με την φανέλα, το όνομα, τον αέρα της μεγαλύτερης ομάδας στο ζευγάρι.


Οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να φοβίσουν τους Γάλλους, μπαίνοντας με φούρια, αλλά με εξαίρεση ένα διαγώνιο σουτ του Κριστιάνο και την πίεση ψηλά, δεν μπόρεσαν να αποκομίσουν κάτι πιο ουσιαστικό.

Το σκληρό παιχνίδι πάνω στον Νεϊμάρ έβγαλε τον Βραζιλιάνο από τα νερά του, με την Ρεάλ Μαδρίτης να αγγίζει το 1-0 σε κλασικό τετ-α-τετ του Κριστιάνο, μετά από άρρωστη… πάσα του Μαρσέλο, το οποίο έβγαλε με το πρόσωπο ο Αρεολά (28’)!

Ωστόσο, σε κάθε φάση οι Παριζιάνοι είχαν… στρέμματα κενού χώρου που εκμεταλλεύτηκαν στο 33ο λεπτό. Ο Ντάνι Άλβες σέντραρε από δεξιά, ο Νεϊμάρ με απίθανο τακουνάκι βρήκε τον Ραμπιό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε να τρεκλίζει στο γήπεδο, όμως ένα δώρο του Λο Σέλσο την έβαλε ξανά στο κόλπο. Ο Αργεντινός έκανε ένα φτηνό πέναλτι πάνω στον Κρόος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το 100ό του γκολ στο Champions League με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 1-1 (44’) στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν παρόμοιο. Η Ρεάλ μπήκε εκφοβιστικά, αλλά ξεφούσκωσε γρήγορα. Ο Νάβας γλίτωσε το 1-2 σε διαγώνιο σουτ του Μπαπέ (49’) και η είσοδος του Μενιέ αντί του αόρατου Καβάνι έδωσε κι άλλα μέτρα στην Παρί. Σε δύο περιπτώσεις ο Ράμος με σωτήριες κόντρες έσωσε την «βασίλισσα», ενώ ο Ντάνιελ Άλβες δεν πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Μπερσίς (80’).

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι πάμε για μία τίμια ισοπαλία η πλάστιγγα έγειρε ξαφνικά. Η ταυτόχρονη είσοδος των Λούκας Βάθκεθ και Ασένσιο έδωσε ενέργεια στους Μαδριλένους που βρήκαν από το πουθενά σκορ - πρόκρισης.

Δύο ενέργειες του Ασένσιο από αριστερά έφεραν δύο γκολ από Κριστιάνο Ρονάλντο (83’) και Μαρσέλο (86’) με ισάριθμες γκάφες του Αρεολά που έφεραν το απίστευτο 3-1, που φέρνει την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πολύ κοντά στην πρόκριση στους «8».

Αυτή η Ισπανία τελικά πληγώνει πάρα πολύ την Παρί Σεν Ζερμέν Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ