2018-02-16 09:00:16
Φωτογραφία για Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ένιωσα απογοητευμένος, οπότε το παράτησα» #ftiaksekafe #ToPrwino #happyday #starkoukou #Eleni
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Ωστόσο μετά έγινε ηθοποιός. Τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει και να κινηθεί προς την υποκριτική;

 «Δούλευα σε ένα πρακτορείο κι αυτό με έστελνε για διάφορα μικρά ρολάκια. Ενα από αυτά ήταν και η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά του ΑΝΤ 1 «Λόλα». Ξεκινώντας εκεί άρχισα να βλέπω πως έχει ενδιαφέρον, έβρισκα στοιχεία που μου άρεσαν πολύ. Τότε είπα πως «εδώ είμαι». Και είμαι πολύ τυχερός γιατί από μικρή ηλικία κατάλαβα με τι ήθελα να ασχοληθώ. Μετά τη «Λόλα» ξεκινάω μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πότε έρχεται η πρώτη σημαντική πρόταση για το θέατρο;

«Πριν ακόμα τελειώσω τη σχολή έρχεται η πρόταση για τη θεατρική παράσταση «Ζείτε Παίδες Ελλήνων» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου στο Θέατρο Λαμπέτη: Πηγαίνω συνεχώς σε κάστινγκ, το κυνηγάω μέσω φίλων και γνωστών. Μαθαίνω πως γίνεται ακρόαση για τη συγκεκριμένη παράσταση, πηγαίνω και τελικά με παίρνουν.»


-Και η τηλεόραση πώς προέκυψε;

«Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο Αλέξανδρος δούλευε το σενάριο για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Το αμάρτημα της μητρός μου». Μου έκανε την πρόταση και δέχθηκα.»

-Υπάρχει κάποια στιγμή που απογοητεύεσαι και θέλεις να τα παρατήσεις;

«Το έκανα, τα παράτησα. Μετά το «Αμάρτημα της μητρός μου» μείναμε όλοι απλήρωτοι και έφτασα σε ένα σημείο που είπα «μάλλον δεν είσαι για εδώ, πρέπει να ψάξεις κάτι άλλο». Τότε αφήνω την υποκριτική και για περίπου τέσσερα χρόνια ήμουν εκτός. Υστερα από αυτό ένιωσα απογοητευμένος, οπότε το παράτησα. Το ήθελα πάρα πολύ, αλλά υπήρχε και το βασικό θέμα του βιοπορισμού. Άφησα την υποκριτική και άνοιξα ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.»

-Ύστερα από τέσσερα χρόνια αποχής, τι είναι αυτό που σε κάνει να επιστρέψεις; Ποια είναι η πρόταση που σου γίνεται;

«Χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου για τον ρόλο του Μύρου στο «Μπρούσκο». Ένας ρόλος που προοριζόταν για 10 επεισόδια και τελικά έφτασε μέχρι το τέλος.»
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ