2018-02-16 14:00:58
Φωτογραφία για MEGA: Η ΕΤΕΡ ξεσπά για την αδιαφορία των μετόχων...
Κλείνουν πια δεκαπέντε ημέρες από τότε που οι εργαζόμενοι του MEGA ξεκίνησαν την δίκαιη διαμαρτυρία τους έξω από τα γραφεία της MOTOR OIL στο Μαρούσι. Περάσαμε από εκεί και

διαπιστώσαμε τις ομοιότητες με την περίπτωση του Βήμα FM. 

Κόσμος πολύς και με αγωνιστικό παλμό παρά την πολύμηνη ταλαιπωρία τους. Στη μεγάλη πλειονότητά τους ήταν οι εργαζόμενοι τεχνικοί του καναλιού. Ήρθε η ώρα μέσα στις αποκριές να πέσουν οι μάσκες.

Χωρίς να θέλουμε να διαχωρίσουμε τους εργαζόμενους δημιουργώντας κάθε είδους αυτοματισμούς, δεν γίνεται να μην σχολιαστεί η παντελής απουσία των Σωματείων εκτός της ΕΤΙΤΑ. Καμία έκπληξη για εμάς αφού το ίδιο έγινε και στην περίπτωση του Βήμα FM. Πλήρης απουσία και απαξίωση του ζητήματος μέχρι παρεξηγήσεως. Και βέβαια και εδώ Μαρινάκης εκτός του Βαρδινογιάννη και του Σαββίδη (ή τέλος πάντως της διάδοχης κατάστασης αυτού). Όποια μηντιακή πέτρα και να σηκώσεις τον τελευταίο χρόνο βρίσκεις το όνομά του. Ποια Βενεζουέλα και ποια Κολομβία. Ωχριούν μπροστά στην Ελλάδα της NOVARTIS.


Είναι πράγματι λυπηρό η αφρόκρεμα της επιχειρηματικής ζωής της πατρίδας μας σε αυτή την συγκυρία να κρατά τέτοια ανάλγητη στάση. Κύριοι, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, τι θα τα κάνετε τα εκατομμύριά σας; Νομίζετε πως υπάρχει τρόπος να τα πάρετε μαζί σας; Καταφεύγουμε στην μεταφυσική γιατί η στάση σας είναι ανεξήγητη ή μήπως όχι;

Για δείτε εδώ μία εξήγηση : Πρόκειται για «επιμόρφωση» προσωπικού ώστε να πάψει να αγωνίζεται, να διεκδικεί, μόνο να ευχαριστεί τον εργοδότη για όσα αποφασίζει αυτός να του δώσει, να αρκείται στα ολίγα! Δεν βλέπεις τι γίνεται με όσους αποδέχονται τα παραπάνω; Δουλεύουν! Μπορεί για πεντακόσια ευρώ αλλά τα καταφέρνουν με αυτά, «Σ’ ευχαριστώ, Ω! Εταιρεία» τραγουδούσε κάποτε προφητικά ο κ. Σαββόπουλος.

Το πρόβλημά σας ,όμως, θα είναι πάντα αυτοί που διαφοροποιούνται γιατί σκέφτονται, διαβάζουν, και τους αρέσει να πράττουν. Πάντα θα είναι εκεί, έξω από την κάθε MOTOR OIL!

Ανακοίνωση ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας).

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ