2018-02-17 15:01:02
Φωτογραφία για Ο Πρίγιοβιτς είναι σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ
Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό οφείλει να έχει ως σημείο αναφοράς τον επιθετικό της, καθώς το γκολ αποτελεί βασική προϋπόθεση για να έρθουν οι νίκες που φέρνουν τους πολυπόθητους βαθμούς. Για τον ΠΑΟΚ η ευχέρεια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο σκοράρισμα αποτελεί εχέγγυο για την επιθετικότητα και την αποτελεσματικότητα του «Δικεφάλου», με τον Σέρβο να έχει βελτιωθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό και στη συνολική του παρουσία για την υπόλοιπη ομάδα.

Μπορεί την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο «Πρίγιο» να συμμετείχε σε λιγότερες φάσεις για γκολ, ωστόσο βρήκε και πάλι τρόπο να τραντάξει τα αντίπαλα δίχτυα και να αποδείξει ότι χρειάζεται ακόμα και μία στιγμή για να αποδείξει το… φονικό του ένστικτο. Η απόδειξη της κυνικότητας με την οποία ο Σέρβος βρίσκει δίχτυα εξηγείται από τους αριθμούς. Συγκεκριμένα, ο Πρίγιοβιτς δεν κατάφερε μόνο να πιάσει τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή του σχετικού πίνακα των σκόρερ της Super League με 13 τέρματα, αλλά είναι και ο πιο «killer» φορ του ελληνικού πρωταθλήματος βάσει της αποτελεσματικότητας του ανά τελική προσπάθεια
. Ο επιθετικός του «Δικεφάλου» σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά 2,7 τελικές προσπάθειες, με τον Ανσαριφάρντ που ακολουθεί να χρειάζεται 3,2 απόπειρες για να βρει δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα υπερόπλο στην επίθεση, το οποίο θα πρέπει να φροντίσει να διατηρήσει ζεστό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί στα κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν στον δρόμο για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος την… ερωτική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πηγή: paok25.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ