2018-02-18 03:50:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Μυστήριο με τον τραυματισμό Βούλγαρου από έκρηξη
Ο αλλοδαπός είχε ακρωτηριασμένο χέρι και έφερε τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματός του Βαρύτατα τραυματισμένος από έκρηξη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν

εξακριβωθεί, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ένας αλλοδαπός ο οποίος ήταν ακρωτηριασμένος στο δεξί του χέρι, ενώ έφερε και άλλα τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο που κατοικεί στη Νέα Μανωλάδα, ο οποίος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι του. Ωστόσο, παραμένει για νοσηλεία στην εντατική και όλα δείχνουν ότι πως δεν κινδυνεύει η ζωή του. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ασφάλεια, άνδρες της οποίας προσπάθησαν να εντοπίσουν αυτόν που μετέφερε τον άτυχο αλλοδαπό, όμως είχε εξαφανιστεί αμέσως μόλις τον άφησε στο νοσοκομείο!

Από την μέχρι τώρα έρευνα, φαίνεται ότι ο βαρύς τραυματισμός του Βούλγαρου είχε προκληθεί από έκρηξη δυναμίτιδας. Δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, αν ήταν εργάτης σε κάποιο νταμάρι ή είχε εμπλακεί σε παράνομο ψάρεμα ή άλλου είδους δραστηριότητες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο εντοπισμός του αγνώστου που μετέφερε στο νοσοκομείο τον τραυματία θα λύσει το μυστήριο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ