2018-02-18 04:10:37
Φωτογραφία για Η Ρίτα Όρα στο Κόσοβο για την «ημέρα ανεξαρτησίας»
Η διάσημη καλλιτέχνις, της οποίας οι γονείς μετανάστευσαν το 1991, ταξίδεψε στην Πρίστινα το Σάββατο και είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου, Ραμούς Χαραντινάι Είναι η πιο διάσημη Κοσοβάρα και φρόντισε να δείξει ότι έχει πάρει σοβαρά το

ρόλο της, δίνοντας το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις για την «ημέρα ανεξαρτησίας». Η διάσημη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα ταξίδεψε στο Κόσοβο, προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τους πατριώτες της τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου από τη Σερβία.

Η διάσημη καλλιτέχνις, της οποίας οι γονείς μετανάστευσαν το 1991, ταξίδεψε στην Πρίστινα το Σάββατο και είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου, Ραμούς Χαραντινάι.

«Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και νομίζω πως είναι μόνο η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού για την πατρίδα μας», δήλωσε η 27χρονη σελέμπριτι, σε ένα είδους διαγγέλματος προς τους απανταχού Κοσοβάρους.

Η Ρίτα Όρα στηρίζει εμπράκτως την πατρίδα της και υπερασπίζεται το δικαίωμα των Κοσοβάρων να έχουν το δικό τους ανεξάρτητο κράτος, ενώ δεν παραλείπει, σε κάθε ευκαιρία, να επισκέπτεται το Κόσοβο και να το ενισχύει με διάφορους τρόπους, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
APTEMIS
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
APTEMIS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ