2018-02-20 21:06:25
Φωτογραφία για Ποια ρούχα προτιμούν οι γυναίκες στο ανδρικό ντύσιμο;
Υπάρχουν κάποια ανδρικά ρούχα που οι γυναίκες λατρεύουν να φοράς.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είσαι πιο γοητευτικός στα μάτια τους απολαμβάνοντας τη συνολική σου εικόνα. Παρακάτω θα δεις τι πρέπει να προσέξεις στο ανδρικό ντύσιμο, έτσι ώστε στο επόμενο σας ραντεβού να την ξετρελάνεις.

Οι γυναίκες αγαπούν το κομψό ντύσιμο που αναδεικνύει το ανδρικό σώμα, αλλά και κάποια διαχρονικά κομμάτια που δείχνουν πάντα φινετσάτα και τονίζουν την προσωπικότητά σου. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα ανδρικά ρούχα που αρέσουν στις γυναίκες.

Μοντέρνα jacket

Ένα μεσάτο μπουφάν ή jacket, αναδεικνύει καλύτερα τα δυνατά σημεία του σώματός σου, όπως οι πλάτες και σε δείχνουν ακαταμάχητο. Επίλεξε ένα διαχρονικό κομμάτι που θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια και εντυπωσίασε με το ύφος σου.

Παλτό

Το ανδρικό παλτό είναι ένα υπέροχο πανωφόρι που όλες οι γυναίκες λατρεύουν να φοράς. Σου προσδίδει κομψότητα και φινέτσα και σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή στην έξοδο με την κοπέλα σου, για να δείχνεις πάντα γοητευτικός.


Υφασμάτινα παντελόνια

Τα υφασμάτινα παντελόνια αποτελούν το αντίπαλο δέος των τζιν και είναι εξίσου μοντέρνα. Επίλεξε χρώματα που σου ταιριάζουν και δένουν με άλλα ρούχα που έχεις και να είσαι σίγουρος πως θα της αρέσουν πολύ.

Κομψό πουκάμισο

Ένα κομψό πουκάμισο είναι πάντα καλύτερο από οποιαδήποτε μπλούζα, όσον αφορά το ραντεβού σου με μια κοπέλα. Διάλεξε ένα μοντέρνο σχέδιο και χρωματισμό για να είσαι πάντα κομψός και μοναδικός.

Μοντέρνα μπλουζάκια

Τα μοντέρνα μπλουζάκια με γιακά ή v-λαιμόκοψη είναι πάντα μέσα στη μόδα και μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια ιδανική επιλογή σε κάθε σου έξοδο. Τα σχέδια και τα χρώματα ποικίλουν και σίγουρα θα βρεις το αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Οι γυναίκες αγαπούν το κομψό ανδρικό ντύσιμο, καθώς έτσι δείχνεις πάντα φινετσάτος και ότι προσέχεις τον εαυτό σου. Διάλεξε κομμάτια που σε αντιπροσωπεύουν και απόκτησε το καλύτερο δυνατό στυλ για εσένα.

Πηγή: the-man.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ