2018-02-21 23:04:07
Φωτογραφία για Αλήθειες με τη Ζήνα: Κέρδισε τους τηλεθεατές για άλλη μια φορά με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη - Δείτε τα νούμερα που έκανε
Με συγκλονιστικά θέματα της επικαιρότητας και ανθρώπινες ιστορίες ασχολήθηκε και χθες η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", κερδίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών Η εκπομπή του Star ασχολήθηκε με το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο Ηλίας Βρεττός, με τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας και τον μάνατζέρ του να μιλούν στην κάμερα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε και στο σημείο του τροχαίου.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραϊβάζ έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, εξηγώντας για ποιο λόγο η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως πρόκειται για αυτοχειρία και αυτοπυρπολισμό.

Ακόμη, η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή βρέθηκε στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής και μετέδωσε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τον τραγικό θάνατο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, Καρολίνας Κάλφα, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Επίσης, η εκπομπή αναφέρθηκε και στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για τα δύο χρόνια από την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, αλλά και την υπόθεση του θανάτου της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη, που εκδικάζεται στο Εφετείο, με κατηγορούμενο τον 44χρονο σύντροφό της, ο οποίος αθωώθηκε σε πρώτο βαθμό.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου...

Στο γενικό σύνολο η εκπομπή έκανε 18,1% και στο δυναμικό κοινό 18,6%.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ