2018-02-22 00:30:37
Φωτογραφία για Πώς να φαίνεται το στήθος σου μεγαλύτερο!
Η μόνιμη σκέψη όλων των γυναικών για το σώμα τους είναι “Πώς να φαίνεται το στήθος μου μεγαλύτερο;”. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένες με ότι έχουμε! Γνωρίζεις όμως ότι υπάρχουν tips για να το καταφέρεις αυτό;

Οι γυναίκες γενικά από την φύση τους δεν ικανοποιούνται εύκολα, ειδικά με το σώμα τους. Πάντα κάτι θα υπάρχει που θα θέλουν να αλλάξουν ή έστω να βελτιώσουν. Συνήθως ένα από αυτά είναι και το στήθος τους, όταν αισθάνονται ότι είναι αρκετά μικρό.

Η πλαστική όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι και θέμα υγείας. Υπάρχουν αρκετά tips που θα μπορούσες να εφαρμόσεις για να πετύχεις φυσικά, αυτό που οι άλλες χρυσοπληρώνουν για να έχουν.

Tips για να φαίνεται το στήθος σου μεγαλύτερο!

Βεβαιώσου ότι φοράς σωστό νούμερο σουτιέν.

Σχεδόν το 80% των γυναικών δεν φοράνε το νούμερο στο σουτιέν, που θα έπρεπε να φοράνε. Με το να φοράς μικρότερο ή μεγαλύτερο δεν βοηθάς το στήθος σου να φαίνεται πιο εντυπωσιακό.

Αν θέλεις μπορείς να μετρήσεις με μια μεζούρα το στήθος σου και να ανατρέξεις σε κάποιο κατάστημα εσωρούχων, για να σου βρει το σωστό νούμερο για εσένα.

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις σουτιέν με ενίσχυση ή τα γνωστά σε όλες μας push-up σουτιέν.

Υπάρχουν κάποια σουτιέν που η ενίσχυση που διαθέτουν μπορεί να σου προσθέτει μέχρι και ένα νούμερο στο στήθος, ενώ τα push-up από την άλλη ανορθώνουν το στήθος και το κάνουν να φαίνεται πιο πλούσιο.

Επίσης, στο ίδιο στυλ είναι και τα σουτιέν νερού αλλά και gel, για να φαίνεται το στήθος πιο φυσικό. Αν όμως δεν σου αρκεί μπορείς να αγοράσεις και extra επιθέματα για το σουτιέν σου.

Να φοράς σωστά το σουτιέν σου.

Βεβαιώσου ότι οι τιράντες σου δεν είναι ούτε πολύ σφιχτές για να σε κόβουν, αλλά ούτε και χαλαρές για να σου φεύγουν. Πρέπει να το φοράς σωστά για να βοηθήσεις το στήθος σου να είναι ανορθωμένο.

Να φοράς ρούχα που κάνουν το στήθος σου να ξεχωρίζει.

Οι στράπλες μπλούζες ή τα φορέματα για το καλοκαίρι και τα πουκάμισα με ασύμμετρο ντεκολτέ, είναι από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις.

Κάνε τις σωστές ασκήσεις γυμναστικής.

Σίγουρα η άσκηση δεν θα σου μεγαλώσει το στήθος δύο νούμερα, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να γίνει κάπως πιο στητό από ότι ήταν πριν. Ενισχύονται οι μύες κάτω από το στήθος με αποτέλεσμα να υπάρχει αισθητή ανόρθωση.

Τέλος, υπάρχουν και κάποια μικρά tricks που μπορείς να κάνεις.

Τα δύο πιο αποτελεσματικά είναι, πρώτον να δέσεις σταυρωτά πίσω τις τιράντες του σουτιέν σου. Αυτό βοηθάει να ισιώσουν και οι ώμοι σου, οπότε έρχεται πιο έξω και το στήθος. Και δεύτερον, χρησιμοποίησε λίγη μπρονζέ πούδρα στο ντεκολτέ σου και το στήθος λόγω της αντίθεσης θα μοιάζει πιο μεγάλο.

Προσοχή! Μην το παρακάνεις όμως με όλα αυτά γιατί θα έρθει και η στιγμή που θα σε δει ο καλός σου χωρίς να τα φοράς όλα αυτά.

Δεν θέλεις να ψάχνει να βρει το στήθος σου, έτσι δεν είναι;

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ