2018-02-23 18:07:23
Φωτογραφία για Τα make-up tips που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα μετά τα 30
Όταν ήμασταν έφηβες πειραματιζόμασταν τόσο με το στιλ όσο και με το μακιγιάζ μας, στην δεκαετία των 20 οι γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν μεγαλύτερα ρίσκα σε σχέση με την εμφάνιση τους με σκοπό να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Στα 30 της όμως μία γυναίκα δεν έχει χρόνο για ρίσκα ούτε για πειραματισμούς, θέλει να ξέρει τι της πηγαίνει, και αυτό φυσικά ισχύει και για το μακιγιάζ της.

Αυτά είναι τα make up tips που κάθε γυναίκα μετά τα 30 πρέπει να γνωρίζει:

Πώς να δώσετε έμφαση στα χείλη σας. Το κραγιόν είναι από τα βασικότερα καλλυντικά που έχει στην κατοχή της μία γυναίκα, το να γνωρίζετε τι αποχρώσεις σας ταιριάζουν αλλά και πώς να κάνετε σωστά το περίγραμμα των χειλιών σας είναι απαραίτητο για ένα καλό μακιγιάζ.

Πώς να κάνετε το κραγιόν σας να έχει διάρκεια όλη την ημέρα. Δημιουργήστε βάση και ένα περίγραμμα που πλησιάζει την φυσική απόχρωση των χειλιών σας και στη συνέχεια απλώστε στο κραγιόν σας.


Πώς να βάφετε σωστά τις βλεφαρίδες σας. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιείτε 2 mascara, αρχικά μία που θα δίνει όγκο στις βλεφαρίδες σας και στη συνέχεια μία αδιάβροχη που δίνει μάκρος ώστε να τις διαχωρίσει αλλά και να δώσει την αίσθηση ότι είναι πιο μακριές.

Ποια απόχρωση foundation ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας. Το μεγαλύτερο beauty λάθος είναι να φοράμε ένα foundation το οποίο μας δίνει ένα αποτέλεσμα διχρωμίας συγκριτικά με την επιδερμίδα μας. Βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς δοκιμάζοντας τες στο μπροστινό μέρος του χεριού σας.

Πώς να κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ.  Σε νεότερη ηλικία οι περισσότερες από εμάς έχουμε κάνει πολλά λάθη στον τομέα του ντεμακιγιάζ. Το δέρμα στα 30 είναι πιο ευαίσθητο από ότι σε νεαρότερες ηλικίες και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Πριν αφαιρέσετε το μακιγιάζ από τα μάτια σας τοποθετήστε το βαμβάκι με το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ στα βλέφαρα σας για 10 δευτερόλεπτα, έπειτα αφαιρέστε το με απαλές κινήσεις οι οποίες δεν θα «γδάρουν» το δέρμα σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ