2018-02-24 20:55:16
Φωτογραφία για Συλλαλητήριο 4 Μαρτίου-Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά. Για προσέλευση άνω των 40.000 πολιτών κάνουν λόγο οι διοργανωτές
Ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 4ης Μαρτίου εναντίον των νέων θρησκευτικών στα Προπύλαια καταγράφουν οι φορείς που έχουν επιμεληθεί την οργάνωση και ομαλή έκβαση της ειρηνικής αυτής συγκέντρωσης-πορείας κατά του μαθήματος των θρησκευτικών.

Σε επικοινωνία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τους φορείς αναφέρθηκε πως αναμένεται η προσέλευση να ξεπεράσει τους 40.000 πολίτες, γεγονός που εφόσον επαληθευθεί σηματοδοτεί την επιτυχία της ειρηνικής αυτής διαδήλωσης, αφού ο αριθμός αυτός ξεπερνά κατά πολύ τους 7.000 πολίτες που είχαν συμμετάσχει στο προηγούμενο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Παιδείας την 23η Οκτωβρίου.

Σημαντική είναι η στήριξη από την Ομογένεια, αρκετοί φορείς Ελλήνων της Διασποράς οργανώνουν τη μετάβαση Ομογενών στην πρωτεύουσα με σκοπό να στηρίξουν τον δίκαιο αυτό αγώνα.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας αυτής, η Εστία Πατερικών Μελετών, εκτιμά πως η προσέλευση θα είναι αρκετά μεγάλη και θα δοθεί έτσι ένα ισχυρό μήνυμα στην Κυβέρνηση πως οι οικογενειάρχες, οι απλοί πολίτες δεν πρόκειται να ανεχθούν αυτή την μεθόδευση ενάντια στα Ιερά θρησκευτικά πιστεύω του Έλληνα.

Δείτε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του συλλαλητηρίου εδώ.

Δείτε την επίσημη σελίδα του κινήματος Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά εδώ.
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ