2018-02-24 22:34:56
Φωτογραφία για ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ: για την Σύσκεψη Επιχειρηματιών
Είναι καλό οι επαγγελματίες όλων των κλάδων της Αρτέμιδος και του Δήμου Σ-Α γενικότερα, να αποκτήσουν μαζική και ανεξάρτητη συλλογική έκφραση και συντονισμό για τις υποθέσεις που τους αφορούν.

Αυτό θα διευκολύνει και το έργο του Συμπαραστάτη επειδή ως έχοντας αρμοδιότητα διαμεσολάβησης και για τις τοπικές Επιχειρήσεις (Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης, κατ’ άρθρο 77, Ν. 3852/10), διαπιστώνει καθημερινά την έλλειψη συλλογικής εκπροσώπησης στις κοινές υποθέσεις των επαγγελματιών του Δήμου.

Έως σήμερα προσέρχονται σ' αυτόν μεμονωμένοι οι επιχειρηματίες ακόμα και για θέματα που απασχολούν πολλούς μαζί, οπότε αν υπήρχε συλλογική έκφραση - εκπροσώπηση αρκετά θέματα θα υποστηρίζονταν πιο αποτελεσματικά. 

Ο ΣτΔΕ ως ανεξάρτητη Αρχή, δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνει στα ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των κοινωνικών ομάδων, είναι όμως πάντα ανοικτός για κάθε Επιχείρηση και για κάθε εκπρόσωπο/ους επιχειρήσεων ή επιτηδευματιών, σε περίπτωση που αιτηθούν της διαμεσολαβητικής του υποστήριξης σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που τους αφορούν. 

Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στην προσπάθεια συλλογικής έκφρασης επιχειρηματιών και επιτηδευματιών του Δήμου Σ-Α
24.2.2018
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ