2023-08-24 19:00:02
Φωτογραφία για Shopping Star: Έγινε η πρώτη σύσκεψη – Η πρεμιέρα της Ηλιάνας

Τα… κεφάλια μέσα, για ακόμα μια ψυχαγωγική εκπομπή του STAR, αφού σήμερα έγινε και η πρώτη σύσκεψη της ομάδας του Shopping Star. Ποιο είναι το πλάνο του σταθμού και πότε στοχεύουν να βγει στον αέρα το Shopping Star με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, στην σημερινή σύσκεψη, πέραν του προγραμματισμού, της συζήτησης των νέων εφέ, των αλλαγών, της μετάβασης στην «επόμενη μέρα» και τα νέα δεδομένα, συζητήθηκε και η εφικτή -ναι εφικτή, όχι ιδανική- ημερομηνία πρεμιέρας.

Αυτή λοιπόν αναμένεται να «αργήσει» λιγάκι παραπάνω, για -κυρίως- τεχνικούς λόγους και όχι στρατηγικής. Επομένως, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, στο STAR θα παίζουν μόνο επαναλήψεις του Shopping Star, με την πρεμιέρα να συγκλίνει πλέον ανάμεσα σε δυο ημερομηνίες, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου που είναι και η πιθανότερη, και την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, εάν κάτι προκύψει εκτός προγραμματισμού.

Μαθαίνω δε, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πολλή όρεξη για το νέο αυτό πρότζεκτ και ανυπομονεί για την δίκη της πρεμιέρα, όπως άλλωστε είναι φυσιολογικό.

youfly



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ