2018-03-03 02:04:38
Φωτογραφία για «Καταπέλτης» ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το σχέδιο της Τουρκίας… [Βίντεο]
Στο κεντρικό δελτίο του Kontra channel εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, το βράδυ της Παρασκευής 02/03.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κλήθηκε να σχολιάσει από τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιαδήμα την υπόθεση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο και έθεσε μια σειρά από ερωτήματα:

«Γιατί οι Τούρκοι ύψωσαν το θέμα τόσο πολύ ενώ γνωρίζουμε ότι στον Έβρο γίνονται τέτοια μικροεπεισόδια και οι περισσότεροι αξιωματικοί στην περιοχή γνωρίζονται μεταξύ τους; Επίσης, είπαν ότι τους πήραν τα όπλα.

Αν δεν υπάρχουν κανόνες εμπλοκής στον Έβρο, σημαίνει ότι οι δικοί μας στρατιώτες εκεί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι βόλτες. Δεν μπορούν να αμυνθούν.

Για να σου πάρουν το όπλο σημαίνει ότι δεν μπορείς να αμυνθείς», διερωτήθηκε ο κος Βελόπουλος και εκτίμησε ότι η Τουρκία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός.

«Επιχείρησε να τους αναγνωρίσει ως ‘πράκτορες’ για να κάνει συμψηφισμό και να ζητήσει από την Ελλάδα τους οκτώ Τούρκους που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο», είπε χαρακτηριστικά.


Από τη συζήτηση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σημερινά επεισόδια από αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καταδίκασε τις ενέργειες των αναρχικών και εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης: «Δεν είναι δυνατόν να εκβιάζεται η πολιτεία από τους κουκουλοφόρους», τόνισε και πρόσθεσε: Αυτό που έγινε είναι τραγικότατο. Επειδή εκβίασαν οι κουκουλοφόροι, η πολιτεία αποδέχτηκε το αίτημα τους για τη μεταφορά του Γιαντζόγλου.

Στην ερώτηση του κου Σιαδήμα γιατί οι Έλληνες να εμπιστευτούν και να ψηφίσουν την Ελληνική Λύση, ο πρόεδρος του κόμματος επισήμανε τη διαφορά της Ελληνικής Λύσης από τα υπόλοιπα κόμματα:

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

«Εμείς δεν εξαρτιόμαστε από τη Γερμανία, εμείς καταγγέλλουμε τη Γερμανία για τους τρόπους διαφθοράς που η ίδια επέβαλλε στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα, κερδίζοντας δις ευρώ κ κάνοντας φτωχούς τους Έλληνες».

πηγή:  voicenews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ