2018-03-03 23:29:32
Φωτογραφία για Συνέλαβαν για κλοπή τον κυβερνήτη σκάφους που έσωσαν
Την Πέμπτη και ενώ η προανάκριση βρισκόταν σε εξέλιξη, οι λιμενικοί στο Λιμεναρχείο Θήρας πήραν έκπληκτοι σήμα από τις αρχές της Νορβηγίας ότι για το επίμαχο ιστιοφόρο «Almost Alice» δηλώθηκε… κλοπή από τους νόμιμους ιδιοκτήτες του

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα ακολούθησαν την διάσωση ενός 51χρονου αλλοδαπού που ήταν ο μοναδικός επιβάτης ενός ιστιοφόρου με νορβηγική σημαία και εξέπεμψε σήμα κινδύνου στη θαλάσσια περιοχή νότια της Μήλου, το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Στο σήμα ανταποκρίθηκε ένα φορτηγό με γερμανική σημαία που έπλεε στην περιοχή και παρέλαβε τον κυβερνήτη του ιστιοφόρου που μεταφέρθηκε στον Πειραιά, το οποίο ρυμουλκήθηκε στη Σαντορίνη από άλλο σκάφος. Την Πέμπτη και ενώ η προανάκριση βρισκόταν σε εξέλιξη, οι λιμενικοί στο Λιμεναρχείο Θήρας πήραν έκπληκτοι σήμα από τις αρχές της Νορβηγίας ότι για το επίμαχο ιστιοφόρο «Almost Alice» δηλώθηκε… κλοπή από τους νόμιμους ιδιοκτήτες του!

Με συνοπτικές διαδικασίες εξακριβώθηκε ότι ο 51χρονος διασωθείς δεν ήταν ο νόμιμος ιδιοκτήτης του και αμέσως δόθηκε εντολή στους λιμενικούς του Β' Τμήματος Κερατσινίου να τον συλλάβουν! Έτσι κι έγινε και ο αλλοδαπός που ήθελε… κρουαζιέρα στο Αιγαίο μετήχθη στην Σαντορίνη με την αυτόφωρη διαδικασία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ