2018-03-04 00:41:58
Φωτογραφία για Ο Elton John κατέβηκε από την σκηνή φωνάζοντας στους θαυμαστές του «Τα σκατ@@ατε» #music #Radio #grxpress #gossip #celebritiesnews
O Elton John έχει κάνει στροφή στις προτιμήσεις του και φαίνεται πως η παλιά του συνήθεια να προσκαλεί τους θεατές των συναυλιών του να ανεβαίνουν στη σκηνή και να στέκονται κοντά του ενώ παίζει πιάνο όχι μόνο δεν ικανοποιεί πια, αλλά τον εκνευρίζει σε βαθμό... υστερίας.

Πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Λας Βέγκας για την συναυλία του και την ώρα που τραγουδούσε έφτασε στο σημείο να βρίσει τους θαυμαστές του και να φύγει έξαλλος από τη σκηνή, επειδή κάποια από τα άτομα που είχαν ανέβει στη σκηνή, κατόπιν δικής του προτροπής, είχαν το θράσος να τον αγγίξουν, βγάζοντάς τον εκτός εαυτού.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο θρυλικός τραγουδιστής εμφανίζεται να ξεσπά εκνευρισμένος πάνω στους φαν του, που έχουν «περικυκλώσει» το πιάνο του ενώ εκείνος τραγουδάει το επιτυχημένο του κομμάτι «Saturday Night's Alright For Fighting». 
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ