2018-03-06 00:00:34
Φωτογραφία για Μους χαβιάρι πασπαλισμένο με χρυσόσκονη 24 καρατίων για τους καλεσμένους των Oscar #Radio #grxpress #gossip #celebritiesnews
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 90ή τελετή απονομής των βραβείων Oscar της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, με παρουσιαστή - για δεύτερη συνεχή χρονιά - τον Jimmy Kimmel.

Αμέσως μετά την τελετή ο διάσημος σεφ, Wolfgang Puck πρόσφερε στους Α-list καλεσμένους εδέσματα για απαιτητικούς και ακριβοθώρητους ουρανίσκους.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι μετά το κόκκινο χαλί, γεύτηκαν μεταξύ άλλων, μους χαβιάρι, πασπαλισμένο με χρυσόσκονη 24 καρατίων, πουγκιά γεμιστά με φασόλια ενταμάμε και μαύρη τρούφα και λουλούδια ιβίσκου γεμιστά με καβούρι, πικάντικο ταρτάρ τόνου, παϊδάκια από μοσχάρι Γουαγκού με μυρωδικά και καπνιστό σολομό σε καναπεδάκια στο σχήμα του Oscar , ψητές πατάτες με χαβιάρι και ποπ κορν πασπαλισμένο με τρούφα!

Φυσικά, τα γλυκά έχουν τη δική τους θέση και είναι λαχταριστά. Καραμέλες σοκολάτας γεμιστές με Pimm's και κουμ-κουάτ, γλειφιτζούρια με γεύση φρούτο του πάθους, στο σχήμα του θείου Oscar, γλυκάκια από βελγική σοκολάτα Callebaut, σε χρώμα κόκκινο ρουμπινί και μια σειρά από μακαρόν σε γεύσεις επιλεγμένων κοκτέιλ, από Νεγκρόνι μέχρι Μοχίτο. 


Όσο για τη σαμπάνια, ήταν διαθέσιμα 1.400 Piper Heidsieck Cuvee Brut, κάτι που μεταφράζεται σε 12.000 ποτήρια σαμπάνιας.

Ένα βίντεο από το green room των βραβείων Όσκαρ είδε το φως της δημοσιότητας. Η αίθουσα είναι πολύ «χαλαρωτική» ενώ το σκηνικό θυμίζει χιονισμένο τοπίο. 

Στο green room υπάρχει μπαρ, καναπέδες, σκαμπό και πολλές οθόνες έτσι ώστε όσοι βρέθηκαν εκεί να μπορούν να παρακολουθούν παράλληλα την τελετή απονομής των βραβείων.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
10338 - Γράμμα προς Μοναχούς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
10338 - Γράμμα προς Μοναχούς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ